SNAGA VOLJE HEROJA IZ MOSTARA: Ustao iz kolica i zaplesao sa sestrom na njenoj svadbi, a sada želi da se oženi (VIDEO)

emocije

Foto: Printscreen/Youtube

Kada je ustao iz invalidskih kolica i zaplesao sa sestrom na njenjoj svadbi, Nikola Raguž iz Mostara ganuo je mnoga srca u BiH, ali i u region.

Pre skoro godinu dana ustao je iz kolica na svadbi svoje mlađe sestre Mateje. Samo kako bi mogao zaplesati s njom, a onda je zaplakao od sreće.

Ovaj hrabri mladić prošle godine postao je pravi hit na društvenim mrežama, nakon što je njegova sestra na svom Fejsbuk profilu objavila zanimljiv i dirljiv video – njihov ples.

Čelična volja ovog boraca ne poznaje granice. Nikolino zdravstveno stanje, na svu sreću polako napreduje, a sada se on želi i oženiti.

Pre četiri godine je doživeo tešku saobraćajnu nesreću, koja je zamalo prekinula njegov život. Tri meseca nakon nesreće proveo je u komi, a nakon što se probudio njegov život postao je nezamisliv bez invalidskih kolica, jer mu je desna strana tela iznimno slaba i oštećen mu je centar za ravnotežu.

Dosad je prošao dve operacije matičnih stanica i svakim danom je sve bolji.

Nikola je sada mnogo stabilniji, ali još uvek ne može hodati sam, no ne skida osmeh s lica i ne gubi nadu te se neprestano trudi i gura dalje.

Često se druži s prijateljima, svakodnevno vežba, a za razbibrigu se igra na računaru i mobilnom telefonu i traži devojku. Nikola je odlučio da se ženi.

– Kažem mu: „Pa oženićeš se sine, sve će to doći s vremenom, veruj mi – prepričava Nikolin otac.

Obećao je sestri da će plesati s njom i na svom venčanju.

– Sledeći ples je na njegovom venčanju. Njegovo je samo da se bori i ustane – govori sestra Mateja.

NOVO RAZOČARENJE: Đoković se, posle Abu Dabija, povukao i sa turnira u Dohi!

Nikola će uskoro na treću operaciju.

– Teško nam je to izdržati finansijski, ali Nikola je naš heroj, borac i pozitivac, uverena sam da će prohodati – dodaje otac, piše Radiosarajevo.

NIKO MU NIŠTA NE MOŽE: Maloletnik iz Novog Sada spalio beskućnika, rušio groblja, a sada pobegao iz doma i NAPRAVIO HAOS

(Dnevne.rs/Izvor: E.B.,Blic.rs)