Smrzla od užasa kad je shvatila s kim je živela: Nedeljama je slušala čudne zvuke iz plafona, ali onda… (VIDEO)

plafon

Foto: printskrin jutjub

Kako su ušle tamo? Odakle su došle? Njujorčanka se smrzla od užasa kad je shvatila s kim je živela

Njujorčanka Frida Turkmenili nedeljama je čula neobične zvuke iz plafona, a kad su joj komšije potvrdile da ih i oni čuju, shvatila je da joj ne zuji u ušima i požalila se domaru Majku Kendanu.

Istina, ona je ispričala da joj se učinilo da je videla nekoliko pčela u stanu, ali prenerazila se kad su otvorili plafon i našli unutra čak 50.000 pčela. “Kako su ušle ovde? Odakle su došle? Bila sam šokirana”, ispričala je Frida za7online.com.

Domar je pozvao stručnjake za pčele, koji su ih uklonili iz stana i prebacili na jednu farmu pčela. Da bi otkrili gde se pčele tačno kriju, koristili su uređaje koji detektuju toplotu.

Iako su znali što ih očekuje i oni su se iznenadili kad su videli koliki je roj u plafonu.”One će pronaći prikladan dom, vratiće se u roj i preneti im poruku. I onda će sve otići na tu lokaciju” – rekao je pčelar Entoni Planakis.P

Pčele su premeštene zajedno s nekoliko desetina košnica, a njihova sada već bivša cimerka kaže da joj pčele na neki način nedostaju. “Volela bih da su tu i da imam meda”, našalila se Frida.