SLOBINA SESTRA OŠTRO PROKOMENTARISALA ODNOS KIJE I RADANOVIĆA: Ovo njihovo nije brak!

Sloba

Foto: Printscreen/TV Pink

Slobodan Radanović, Mina Vrbaški i Viktorija nominovani su ove nedelje za izbacivanje, te su se u studiju u Šimanovcima okupili njihovi najbliži kao podrška.

Kao podrška Slobi došli su njegova sestra Mirjana i brat Dragan, a Mirjana je na samom početku progovorila o pevačevom ponašanju.

– Sigurni smo da se zaljubio. Bog će pokazati da li je to prava ljubav, ko smo mi da sudimo. Mene najviše brine njegovo zdravstveno stanje. On pumpicu nikad nije koristio, sad malo-malo pa je koristi, izlazi napolje… On jeste kriv za neke stvari, ali šta sad – rekla je Mirjana i dodala:

UŽIVA U LUKSUZU OD 300 KVADRATA I BAZENU: Goran je gradio kuću dve godine, a mnoge kolege mu zavide zbog onoga što poseduje! (FOTO)

– Mi tek sada saznajemo neke stvari o braku njihovom. Znam da je spavao kod mame, ona kod njene mame… Ja sam 19 godina u braku, znam šta je brak, ovo njihovo nije bio brak.

par

Foto: privatna arhiva /kurir

Slobina sestra objasnila je i kako su Sloba i Kija bili u vezi pet godina, a u braku tri meseca, posle čega je on ušao u Zadrugu. Kada je videla Slobu da šapuće sa drugom devojkom (Lunom), ništa joj, kako kaže, nije bilo jasno.

– Nisam znala o čemu se radi zaista, htela sam da kontaktiram Kristinu, ali sam shvatila da je ona nas sve blokirala i izbrisala. E, onda sam videla na televiziji…i tako smo i mi saznavali stvari.

-Nismo mi imali neki kontakt da bi se ona nama poveravala, nije nam se ni on poveravao, a kamoli ona – objasnila je Slobina sestra.

LUDILO U PRAVOSLAVNOJ CRKVI NA KIPRU: Pop mlatara s bebom, deca vrište dok gledaju krštenje (VIDEO)

– Taman posla da ja njega pravdam, ali to se dešava na svakom koraku – dodao je Slobin brat Dragan kada se povela priča o prevari.

Sloba i Kija će danas  proslaviti prvu godišnjicu braka.

Foto: Printscreen/TV Pink

– On je jako dobar dečko. Sav teret je stavio na svoja leđa, ja ga jako dobro poznajem. Rastrzan je na dve strane. Mislim da je na silu prihvatio proslavu godišnjice, da Kiju još ne bi povredio… Ne znam – rekla je Slobina sestra.

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)