SIN PABLA ESKOBARA: Detinjstvo kao u DIZNILENDU koje pliva u novcu

Foto: Printscreen/instagram

Foto: Printscreen/instagram

Sin najpoznatijeg narko-bosa Pabla Eksobara kaže da mu je detinjstvo bilo kao da je odrastao u Diznilendu koji pliva u novcu.

Huan Pablo Eskobar, najstarije dete kolumbijskog kralja droge, odrastao je u raskošnim kućama sa životinjama, poput slonova i zebri, koji su se šetali po prostranim imanjima oko vila.

[adsenseyu4]

Uprkos tome što je promenio svoje ime i pobegao iz Kolumbije kad je njegov otac umro, kao i njegovo kokainsko carstvo, Huan navodi da se divi svom ocu i da ga je mnogo voleo, piše “Daily mail”.

– Živeo sam u Diznilendu. Žirafe, motocikli, slonovi. Imao sam sve što poželim. Bio sam spreman da dam svoj život za očev. Nema šanse da mogu da ga mrzim, jer zapravo nisam ni znao šta je radio i čime se bavio – rekao je Huan.

Od siromašne porodice iz Medeljina, Eskobar je izrastao u čoveka, za koga je ceo svet čuo. Danas se po njegovom životu snimaju filmovi i serije, a Huan kaže da iako se ne slaže sa svim što je činio, niko ne može da kaže da je bio loš otac, jer je, kako ističe, bio divan roditelj.

– Najgora odluka mog oca je bila kad se upustio u političke vode, jer tada su sve oči bile uprte u njega. Mislim da bi bio živ, da nije to uradio – ispričao je Eskobarov sin.

Prema rečima Huana, samo desetak minuta pre nego što je njegovog oca ubila policija 2. decembra 1993. godine, on je razgovarao sa njim telefonom.

U naletu besa i očaja nakon objave smrti oca, Huan je čak rekao kako će da nastavi očev biznis, ali je ubrzo promenio mišljenje i izabrao miran život.

[adsenseyu1]

– Prvih deset minuta sam bio ljut, kad sam saznao šta se desilo i svašta sam rekao novinarima, ali sam ih kasnije nazvao i obajsnio da to nisu moji planovi za budućnost – kaže Huan.

Tek u poslednjih nekoliko godina, Huan je progovorio o svo ocu i odrastanju. ON danas živi u Argentini, zaposlen kao arhitekta i kaže kako ne želi da se krije.

– Ja ne želim da se krijem ko sam, nisam uradio ništa loše, nisam nikoga ubio ili bilo šta drugo – istakao je Eskobarov sin.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /Izvor:Tamara Čukić,Blic.rs)

[adsenseyu2]