SEDELA NA DVE STOLICE: Ovu tajnu teniserova supruga je dugo vešto krila!

Foto: Printscreen/instagram

Rodžer Federer (37) je poražen u finalu Vimbldona od našeg Novaka Đokovića posle maratonskog meča, a podršku sa tribina pružila mu je supruga Mirka Federer (41).

Miroslava je danas kao supruga slavnog tenisera jedna od najuticajnijih javnih ličnosti u Švajcarskoj.

Miroslava Vavrinec je rođena u Slovačkoj 1978. godine, a kada je imala dve godine njeni roditelji su emigrirali u Švajcarsku. Kao tinejdžerka upoznala je Martinu Navratilovu koja ju je podstakla da počne da trenira tenis. Do 2002. godine je bila profesinalna teniserka.

Ovaj ljubavni par prati zanimljiva ljubavna priča.

Slavnog tenisera upoznala je na Olimpijskim igrama u Sidneju 2000. godine. Ubrzo su uplovili u vezu, ali Mirka je dugo krila veliku tajnu. U trenutku kada je upoznala Rodžera bila je verena za prebogatog arapskog sultana. Tek kasnije Rodžer je to saznao.

Pre 16 godina Srđan Đoković je tražio investitore da ulože u Novaka, jedan čovek je nudio pomoć ali ga je odgovorio Boba Živojinović (VIDEO)

Priču o veridbi mnogi do prošle godine nisu znali. Veridbu sa bogatim sultanom raskinula je kada je shvatila da se zaljubila u Federera.

2009. godine Mirka i Rodžer su izgovorili sudbonosno “da” sedam godina nakon što je okončala tenisku karijeru zbog povrede stopala.

Njihova ljubav krunisana je sa četvoro dece, devojčicama Milom i Šarlen i sinovima Leom i Lenijem.

HOROR NA NOVOM BEOGRADU: Autobus pregazio ženu, otkinuo joj ruku i nogu

Kako zbog  turnira i Rodžer dosta putuje, Mirka ga verno prati i bodri na svakom koraku. Ipak, teniser je prošle godine novinarima otkrio kako mu je bitno da je njegova supruga uvek zadovoljna pa je zbog nje spreman i toga da se odrekne.

Kada Mirki dosadi da putuje, tad ću prestati“, rekao je tada.

               

(Dnevne.rs/Izvor: Stil.kurir.rs)