SCENA OD KOJE SE PREVRĆE STOMAK: Majka je pokušavala da uhvati SAVRŠEN kadar, ali njena mala ćerka nije sarađivala (VIDEO)

dete

Foto: printscreen/youtube

Društvenim mrežama kruži snimak majke koja šutira svoju ćerku, a priča iza snimka je toliko mračna da ljudi ne mogu da poveruju šta su pogledali.

Da su danas društvene mreže sve pokazuje i broj influensera koji ovim putem izbegavaju klasične, dosadne poslove i omogućavaju sebi bolju zaradu. Ali sa boljom zaradom dolazi i dodatni pritisak, a to je da svaki potez, svaka slika, svaka objava budu savršeni.

A influenseri nisu samo odrasli ljudi, već i deca i kućni ljubimci, pa tako imaju svoje naloge sa milionima pratilaca a roditelji dece ili vlasnici pasa po ceo dan provode fotografišući, snimajući i montirajući slike i snimke svojih zlatnih koka.

ISPOVEST BIVŠE ŽENE JOVANA KOJI SE OBESIO: Ćerkicu i mene je napao sekirom! SKIDAO SE PRED MOJOM SESTROM I KUMOM

Tako je i ova majka iz Kine, iz grada Hangdžou, našla način da unovči činjenicu da joj je ćerka preslatka, te je rešila da je zaposli kao modela. Devojčica se zove Niu Niu i već dugo, iako je mala, radi kao manekenka i model.

Tako joj je majka našla angažman i odvela je na snimanje, ali devojčica po svemu sudeći nije htela da sarađuje, što je izazvalo eksploziju majčinog besa i rezultat je to da je šutnula svoje dete.

Snimak je vrlo brzo postao viralan a građani su zgroženi odnosom majke prema detetu. Majka se susrela i sa optužbama da uskraćuje detetu detinjstvo kako bi na njoj zarađivala.

LAZIĆ KIVAN ZBOG PROZIVANJA U JAVNOSTI: “Cela estrada se drogira, samo je Darko narkoman”

https://youtu.be/wVtTBeX8GIg