KAKO ĆE VAM SE ŽIVOT PROMENITI DO KRAJA 2020.: Lav će se rešiti zastarelih pogleda na život, Devica će riskirati više nego inače, a Strelac će… (ASTROLOGIJA)

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Evo šta nam se sprema…

Ovan

Ova godina će za vas biti izazovnija nego što ste mogli zamisliti u najluđim snovima. Ali, da bi došlo do toga, treba da prestanete da budete pasivan promatrač i da postanete ključni lik u svom životu. Svesni ste toga da je život više maraton nego sprint, i da je važno biti strpljiv, odvojiti svoje vreme i raditi marljivo da bi se došlo do cilja.

Bik

Vi ćete ove godine usvojiti neki nov stav koji će vam na kraju doći kao nagrada, ispunjavaće vas. Čvrsto stojite na zemlji i kada nešto radite, tome se posvećujete svim srcem, bez problema.

Usresredićete se na to da svakim danom budete sve bolji i dopustite da ono što radite govori samo za sebe, otkriva portal Your Tango.

HOROSKOP ZA SUTRA (6.mart 2020.): Evo šta nam je sudbina spremila za prvi dan nove godine (ASTROLOGIJA)

Blizanci

Ove godine ćete prigrliti promene u svojem životu, bilo da su to neki novi ljudi, posao ili ideje. Verovatno ćete imati brojne mogućnosti za proširivanje svojeg horizonta, za rast u veri i za početak nečeg novog..

Važno je da lekcije iz prošlosti ne zaboravite – neka vam budu temelj za budućnost.

astrologija

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Rak

Vi ćete do kraja godine više uživati u jačim i ispunjenijim odnosima s ljudima koji su vam zaokupirali srce. Postaćete autentičniji sa svojim osećanjima i stajaćete iza svojeg mišljenja.

To će rezultirati razmenom dobrih ideja, i ono što je najvažnije, povezivanjem s pravim ljudima.

Lav

Ove godine imaćete priliku da uskladite svoje unutrašnje vizije sa svojom stvarnošću. Biće to vreme za nove početke pa ne strahujte od otpuštanja zastarelih pogleda na život i rutina koje vam, zapravo, ničemu ne služe.

Devica

Vi ćete ove godine riskirati stavljanjem sebe izvan okvira, izlaganjem svetu. Po prvi put ćete poželeti da živite svoj život bez ikakvih strahova i rezervisanosti koji su vas do sada sputavali.

Polako, kako ćete sve više verovati u ljubav i svoju intuiciju, vaš život će postajati intenzivniji i živopisniji.

devojka

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Vaga

Vi ćete ove godine morati da preuredite svoj život kako bi se prilagodili novim promenama. Da bi se suočili s budućnošću, morate se suočiti sa svojom prošlošću..

Biće teško i vladaće zbrka, ali dajte sebi vremena da prebrodite probleme i rešite se negativnosti – to će stvoriti dobre temelje za bolju budućnost.

Škorpija

Ove godine ćete se boriti za ono u šta verujete. Biće dobrih vesti, postaćete samouvereniji i odlučni u nameri da privučete uspeh i kvalitetne odnose u svoj život.

Puni ste ideja i ne možete dočekati da počnete s njihovom realizacijom.

horoskop

pixabay

Strelac

Vi ćete se u ovoj godini usresrediti na odnos sa samim sobom. Imaćete želju da provodite kvalitetnije vreme u samoći, verovaćete više u svoj unutrašnji glas i radićete više na tome da pronađete duhovni mir.

Vaša pozitivna vibracija privući će obilje blagoslova u vaš život, u nadolazećim mesecima.

Jarac

Ove godine ćete prigrliti svoj identitet i bićete svoji. Odlučićete da napokon stavite sebe i svoje potrebe na prvo mesto. Zavolećete sami sebe.

Nećete oklevati da srežete pokušaje nečije drame u korenu i sklonićete se od negativnih i toksičnih ljudi, izbacićete ih iz svog života.

horoskop

pixabay

Vodolija

Vi ćete proširiti svoje znanje o svim aspektima života. Prihvataćete nova znanja i veštine u borbi protiv dosade. Tražićete inspiraciju i produbljivati svoje učenje.

To će dovesti do ispoljavanja vašeg novog identiteta, a to će voditi uspehu koji priželjkujete..

Ribe

Čeka vas pretakanje snova u stvarnost. Pažljivo ćete planirati svoje ciljeve i stva

 

rati strategiju kako bi do njih i došli. Uspostavićete dosledne i pravovremene navike, tako da nikada ne izgubite iz vida ono što vam je važno. Strast će biti vaš pokretač.

(Dnevne.rs /Izvor: 24sata.hr)