SAPUNICA NA SRSPKI NAČIN! Luna i Sloba raskinuli definitivno?

Sloba

Luna i Sloba se prepiru, Foto: Printskrin/ TV Pink

Luna i Sloba posvađali su se nakon današnjeg sastanka, a rasprava i još jedan “raskid” dogodili su se u spavaćoj sobi. 

– Ko bi rekao da će biti ovako…od onakve ljubavi do ovog ovde. Hoćeš sve što sam loše uradila za ovih osam meseci da ponavljaš stalno? – rekla je Luna Slobi u jednom momentu.

BILA JE NAJRUŽNIJA MLADA NA SVETU: Svi su joj se smejali, a posle 6 godina svi se za njom okreću (FOTO)

– Rekla si da ne želiš da budeš sa mnom i onda si napala mene da ja samo tražim svađu, a ja ništa nisam uradio, samo sam se sklonio da bih bio sam – objašnjavao je Sloba.

Luna Đogani, Printskrin: TV Pink

A zatim je, na njeno veliko iznenađenje, pomenuo razgovor koji je imala sa mamom i rekao kako mu je zasmetalo što ga je Anabela oslovila sa “gospodin Slobodan”.

– Do juče sam bio Sloba, Slobica, sad sam gospodin Slobodan… Nije gledala kako ja ginem tu za tebe, sa trideset ljudi se bijem, to nije gledala? Je l’ gledala kad si ti mene napušavala u izolaciji? – bio je ljut Sloba.

– Ja želim da budeš najsrećniji čovek na svetu, veruj mi, od srca ti želim. I sve što si ceo život želeo da imaš, imaćeš. Meni ne moraš da se pravdaš više – govorila je Luna.

– Hoću da ohladim glavu. Hoću da razmislim – rekao je Sloba kasnije.

NJIHOV BRAK JE NA UDARU SVAKI DAN: Komšije su otkrile njihove TAJNE, a i Jelena nije mogla da prećuti NIŠTA!

– Ti misliš da sam ja budala? Dva dana pred kraj ćeš mi reći da si razmislio. Zar ti nije lakše ovo drugo da uradiš? Nema ko da te smara, nema ko da te napada, ko da te budi…ja sam sve to radila – potencirala je Luna na raskidanje.

Slobodan Radanović, Printskrin: TV Pink

Sloba je rekao i kako nije u redu što je izabrala zadatak Velikog šefa da raskine sa njim, a Luna mu je rekla da sve vreme stvara sliku o njoj kakvu želi.

– Ja ne znam s kim si ti bio! S kim si ti bio, koji ku*ac?! Koja Luna?! – a onda je izvadila pisma koja joj je Sloba pisao dok su bili u velikoj ljubavi, pokazivala ih pred kamerama, pa je tek onda nastala svađa.

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)