ŠAMPIONKA SLAGALICE ODGOVORILA “Sabatonu”, koji se oduševio što je znala odgovor vezan za njihovu grupu

slagalica

Foto: Printscreen/rts

– Mada mi svi pričaju da ću ih sigurno upoznati, meni je i karta za njihov koncert dovoljna – kaže Sanja koja se takmičila u “Slagalici”

Sanja Milovanović (24)  iz Donje Rače nije ni sanjala da će zbog jednog tačnog odgovora u kvizu “Slagalica” privući pažnju čuvene švedske hevi-metal grupe “Sabaton” i ljubomoru miliona njihovih fanova.

Naime, ova apsolventkinja Filološko-umetničkog fakulteta u Kragujevcu koja voli da se takmiči u kvizovima, zadobila je naklonost metalaca sa severa pošto je u igri “Ko zna zna” tačno odgovorila na pitanje – iz koje zemlje je hevi metal muzička grupa Sabaton.

[adsenseyu4]

Nakon toga neko je prosledio snimak “Slagalice” bendu koji je ubrzo objavio potragu za Sanjom na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici koju prati skoro milion ljudi.

– Dobili smo ovaj super video iz Srbije. Zaista nam je čast što smo uvršćeni u vaš najveći kviz znanja, ali još nam je veća čast to što je devojka tačno odgovorila! Velika nam je želja da je nagradimo ulaznicom za naš predstojeći koncert u Beogradu. Molimo vas sve da širite ovaj post što više i pomognete nam da pronađemo devojku iz kviza – napisali su muzičari.

Sanja Milovanović za Telegraf.rs kaže da ju je gest grupe veoma obradovao i da će kartu za koncert rado prihvatiti.

– Zvali su me prijatelji koji slušaju “Sabaton” da mi kažu šta su kraljevi objavili na stranici. Bili su podjednako srećni i ljubomorni zbog karte. Ja sam inače veliki fan “Sabatona” i jedva čekam njihov koncert.

slagalica

Foto: Printscreen/fejsbuk

Ona kaže da se još nije javila bendu, ali da će im uskoro poslati poruku.

[adsenseyu1]

– Mada mi svi pričaju da ću ih sigurno upoznati, meni je i karta za njihov koncert dovoljna.

Inače, nakon tačnog odgovora na pitanje o švedskim metalcima, Sanja se rezultatski “odlepila” od svog konkurenta i stekla prednost pred finalnu igru.

– Takmičila sam se protiv bivšeg pobednika “Slagalice” i nije bilo lako. Inače, igre “Ko zna zna” i “Asocijacije” su mi omiljene, a uvek mi je najteže kada se pojavi neko pitanje iz sporta koji privatno ne pratim.

Inače, ova studentkinja srpskog jezika i književnosti takmiči se u kvizovima još od svoje sedamnaeste godine. Pred emisiju tvrdi da nema neki poseban ritual.

– Gledam da se opustim, da zanemarim tremu i da se što bolje koncentrišem pre nego što igre počnu.

Da ova strategija pomaže dokazuju i rezultati koje postiže svake godine na državnom takmičenju u kvizovima u Perlezu.

– Takmičim se poslednjiih pet godina i uglavnom sam uvek druga ili treća u kategoriji žena. Kvizovi su moj hobi, a pored toga u slobodno vreme čitam stripove, gledam fimove i serije i slušam alternativni rok i grandž.

U “Slagalici” se takmičila pre nekoliko godina i zauzela je peto mesto, a 10. februara je očekuje okršaj u četvrtfinalu, 98. ciklusa najpopularnijeg srpskog kviza znanja.

– Volela bih da pobedim, naravno – zaključuje Sanja Milovanović.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /Izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu2]