SAM PROTIV SVIH: Isprebijali su mu drugove, a on je krenuo na 10 huligana (VIDEO)

Rusija

Foto: printscreen/youtube

Nije nikakva novost da ruski navijači vole da se biju, a to smo mogli da vidimo i na 158. večitom derbiju, gde su se na kraju utakmice sukobili Delije i njihova braća, navijači Spartaka iz Moskve, i to pred očima fudbalera.

I Delije i Grobari su u bratskim odnosima sa navijačima moskovskih klubova – Spartaka i CSKA. Ali, gro ruskih navijača nije bilo u Beogradu na derbiju, zato što se istog dana igrao i veliki moskovski derbi između CSKA i Spartaka.

Velika tuča viđena je i pred utakmicu između ruskih večitih rivala, gde su se ispred metro stanice sukobile dve grupe navijača.

PRIČA ZA SVA VREMENA: Dokumentarac BBC otkrio NEVEROVATNU ISTINU o Luki Modriću! Po kršu Krajine su slikali vukove, a onda su nesvesno snimili malog čobanina koji je od danas najbolji fudbaler sveta! (VIDEO)

Jedna grupa bila je dominantnija i brojnija, pa je pretukla rivale, koji su ležali ispred ulaza u stanicu obliveni krvlju.

Nakon toga viđena je neverovatna scena! Jedan navijač je ostao sam u gardu pred desetoricom protivnika, koji su krenuli na njega i pretukli ga, zajedno sa ostalima.

Mora se istaći da i pored nasilja, protivnici nisu išli jedni na druge do te mere da nanesu povrede opasne po život, niti se u obračunu koristilo bilo šta osim golih ruku, što nažalost nije slučaj u huliganskim tučama kod nas.

Zbog toga je nedavno nastradao navijač Partizana Saša Pantić, i zbog toga na derbijima sve češće imamo parole posvećene ubijenim navijačima.

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)