SABLASNO PROROČANSTVO NOSTRADAMUSA ZA 2018: Izbiće rat, a posle njega sledi NIŠTAVILO!

erupcija

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

14. decembra, rođen je veliki francuski prorok Mišel de Notr Dam, poznatiji kao Nostradamus, koji je za 2018. godinu predvideo mnogo turbulentnih događaja.

Nostradamus je rođen u 16. veku, a kao poznati lekar i astrolog uživao je veliki ugled u društvu. Ipak, ono po čemu je bio najpoznatiji jeste njegova navodna sposobnost predviđanja događaja.

Jedan od njegovih najvernijih poštovalaca bila je Katarina de Mediči koja ga je, zbog afiniteta ka okultnom, štitila od inkvizicije u doba kada se veštičarenje kažnjavalo smrću.

Francuski prorok bi navodno punio činiju vodom, koju bi zatim dugo posmatrao. U tim trenucima javljale bi se vizije budućnosti, prenosi disclose.tv.

Kako su vekovi prolazili, tako je svet počeo da razvija pomešana osećanja o ovom proroku.

Mnogi Nostradamusa vide kao jednog od najvećih prevaranata svih vremena, dok drugi smatraju da njegova proročanstva ne treba olako uzimati u obzir, s obzirom na to da se veliki deo već obistinio.

VOZAČ “MERCEDESA” NA GRADINI REKAO JE DA NEMA ŠTA DA PRIJAVI: Carinik je RUTINSKIM PREGLEDOM spazio neobično zatvorenu kutiju za alat (FOTO)

Nostradamus je predvideo nekoliko izuzetno negativnih događaja za 2018. godinu, koji bi u potpunosti trebalo da izmene planetu onakvu kakvu je danas znamo.

Francuski prorok video je da će se svet suočiti sa promenama među nacijama i da će se dogoditi nekoliko većih prirodnih katastrofa koje će potresti svet.

„NIJEDAN DEO TEBE NIJE NESTAO“: Potresni status sestre devojke koja se obesila u Obrenovcu (FOTO)

Ove godine tako bi trebalo da dočekamo erupciju Vezuva, iza koje će slediti jak zemljotres, a ova dva velika događaja odneće živote 16.000 ljudi.

Prorok je predvideo i strahovito snažan zemljotres na zapadnoj teritoriji SAD, čiji će se talasi osetiti širom sveta, prenosi disclose.tv.

Čini se da je Nostradamus bio svestan i klimatskih promena, jer je tvrdio da će “Kraljevi opljačkati šume” i “da će se nebo otvoriti, a polja sagoreti od toplote”.

Poznati prorok je takođe tvrdio da će u Francuskoj početkom 21. veka započeti rat, koji će se proširiti na preostali deo Evrope i uključiti “sukob velikih sila”.

Tvrdi i da će nakon nemirnog perioda od 27 godina (2025. godine) opet zavladati mir, ali da će “malo ko moći da uživa u njemu”.

OTKRIVENI POMAGAČI UBICE JELENE MARJANOVIĆ: Na spisku za hapšenje još dve osobe!

Najpreciznija Nostradamusova predviđanja koja su se obistinila do sada su: Francuska revolucija, veliki požar u Čikagu 1871. godine, otkrića Luja Pastera, jačanje moći Adolfa Hitlera u Nemačkoj 30-ih godina,  sletanje na Mesec, ubistvo Kenedija, stvaranje atomske bombe, teroristički napad na Svetski trgovinski centar u Njujorku 11. septembra 2001.

JASNA PORUKA VLADIMIRA PUTINA: Rusija će staviti veto na formiranje vojske takozvane države Kosovo

– Veliki vatreni zemljotres će pogoditi Novi Grad. Dve velike stene će se dugo boriti; a onda će Aretuza (grčka nimfa) obojiti novu reku u crveno. Niko neće biti pošteđen – pisao je Nostradamus za pad Kula bliznakinja.

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)