ROĐENI za šefovanje i velike KARIJERE: Ovo su DVA najuspešnija ZNAKA u celom Zodijaku!

znak

Na putu do uspeha mane im ne smetaju, pa su osobe rođene u ova dva zodijačka znaka obično vrlo poznati i uspešni

HOROSKOP i VAŠ PARTNER: Saveti koji mogu da vam pomognu da lakše izaberete ljubav svog života (ASTROLOGIJA)

Da li je u pitanju bio položaj planeta koji je odredio polje uspeha i sposobnost snalaženja na rukovodećoj funkciji,ne zna se, ali dva horoskopska znaka definitivno su najbolja kada je reč o šefovskoj poziciji!

[adsenseyu4]

Oni su rođene vođe, autoriteti, a uz to i vrlo sposobni i znaju da iz svojih radnika izvuku maksimum. I oni imaju po neku manu, ali im na putu do uspeha ne smetaju, pa su osobe rođene u ova dva zodijačka znaka obično vrlo poznati i uspešni!

Najizraženiju crtu vođe u sebi autoritativnost poseduje Ovan. Vrlina mu je dinamičnost, elan i kreativnost, ali problem često predstavlja njegova tvrdoglavost, promene raspoloženja i razdražljivost. Pripadnici ovog znaka su vrlo jasni u svojim zahtevima, a iako podstiču zaposlene da daju najbolje od sebe, svojim nepromišljenim izjavama ih mogu poniziti i povrediti. Za one koji su im slični su odlični šefovi, ali nešto povučenijim radnicima oni suprava noćna mora.

[adsenseyu1]

Zbog svoje dominantne prirode, Jarac je kao rođen za poziciju šefa! Vole red, rad i disciplinu, pa uživaju u obučavanju svojih zaposlenih. Nemaju strah od gubitka pozicije, jer su uvereni da su nezamenjivi, što je čak i moguće zbog njihove radoholičarske prirode. Vrlina im je to što su sposobni da izvuku najbolje iz drugih, kao i da se izbore za bolje plate za sve, a mane su im tvrdoglavost, neosetljivost i uverenje da sve sami znaju najbolje.

(24sata)