Ribe i Devica su NEMOGUĆ SPOJ: Ali u vezi “prava katastrofa” su OVA DVA ZNAKA!

par

Foto: Pixabay

Neki astro parovi stvoreni su za ljubavnu fantaziju, a neki za ratovanje. Ovo su kombinacije koje nikako ne uspevaju – osim one poslednje kojoj možemo da damo minimalne šanse.

OVAN I BIK

Ovnovi su nesalomivi kada nešto naume, a ništa manje tvrdoglavi nisu ni bikovi. I sad zamislite kada se ono što bi kod većine parova bila bezazlena raspravica kod njih pretvori u bljuvanje vatre.

[adsenseyu5]

BIK I STRELAC

Bikovi će uvek radije birati mirne večeri kod kuće, a Strelcu je kuća poslednja na pameti jer želi da uvek zuji negde, pa su zbog toga oboje nesrećni.

BLIZANCI I JARAC

Ovo je savršeni spoj za katastrofu. Uvek razigrani i razgovorljivi Blizanci nikako ne trpe Jarčeve koji samo žele da sve ide po tačno utvrđenom planu. Spontanost je za Blizance imperativ a za Jarčeve oličenje pakla.

DOBIO PONUDU KOJA SE (NE)ODBIJA: Dara odgovorila Glogovcu na uvrede, pa mu predložila ovo!

RAK I VODOLIJA

Nesputane Vodolije bi stalno da eksperimentipu i lutaju, a Rakovi previše nesigurni i osetljivi, pa Vodolijina lutanja shvataju kao odbacivanje. A njihovoj vezi ni slučajno ne prija ni to što će Vodolija rado istaći sve što je Rak ikada pogrešno uradio.

LAV I ŠKORPIJA

Lavovi uvek moraju da budu u centru pažnje, a Škorpije nikad ne laskaju niti dele komplimente. Kad je već tako, Lav će potražiti kompliment na drugom mestu, a Škorpija to nikako neće oprostiti.

[adsenseyu1]

DEVICA I STRELAC

Problem sa ovom vezom je što nijedan partner ne želi da se zaista obaveže, pa će stalno lutati sa drugim ljudima i nervirati jedno drugo.

VAGA I DEVICA

Devica kao pravi perfekcionista voli da istakne sve mane i pogrešne korake Vage zbog čega one stradaju u ovom spoju.

ŠKORPIJA I OVAN

Ovo nije veza, već rat jer oba znaka žele da potpuno dominiraju nad svojim partnerom i niko od njih nije spreman da spusti gard.

proleće

Foto: Dnevne.rs/pixabay

STRELAC I JARAC

Strelcu je Jarac izuzetno dosadan, pa se postavlja pitanje kako su njih dvoje uopšte i završili u vezi. U svakom slučaju, neće dugo trajati.

RIBE I DEVICA

Device su praktične, a Ribe sanjari. U prijateljskom smisli ovo je odlična kombinacija, ali za ljubavnu vezu su recept za pakao.

VODOLIJA I BIK

Vodolije su sasvim nepraktične, sanjalice i liberali, a Bikove, teške konzervativce, interesuje samo praktična strana života, a iznad svega novac.

SRBI ODGOVORILI SPLIĆANINU KOJI JE OSTAVIO PORUKU NA AUTU: Ove reči su mu uputili (FOTO)

BLIZANCI I RAK

Od svih kombinacija, ova jedina ima neke šanse za uspeh, ali samo ako oba partnera pokažu mnogo dobre volje

(Dnevne.rs/Izvor:Balkanspress.com)

[adsenseyu4]

[adsenseyu2]