RETROGRADNI MERKUR OD DANAS DO 3. NOVEMBRA: Ova 3 znaka će najgore PROĆI, ovo nikako ne RADITE!

horoskop

pixabay

Očekuje nas poslednji retrogradni Merkur u 2020. godini. E pa primite na znanje da 13. oktobra  započinje njegovo treće i poslednje razdoblje u ovoj godini i traje sve do 3. nopvembra..

Njegov negativan uticaj najviše ćemo osetiti na poljima komunikacije i organizacije – bićemo zbunjeni, nesigurni i nesnađeni.

Ipak, tri znaka Zodijaka neće biti na meti ovog astro udara i njima će retrogradni Merkur doneti neke lepše stvari:

Rak

Letnji retrogradni Merkur je bio jako težak za vaš horoskopski znak, ali na vas će jesenji retrogradni hod Merkura imati dosta nežniji uticaj. Očekuje vas zanimljiva situacija na polju ljubavi. Iako ćete imati otežanu komunikaciju, bićete uspešni u flertu,a vraćaju se i neka stara osećanja. Očekuju vas zanimljiva poznanastva i iskre strasti, ali to ne znači da ćete pronaći pravu ljubav. Stvari postaju dosta jasnije posle retrogradnog perioda.

Strelac

Merkur neće negativno uticati na vaše svakodnevne aktivnosti, ali ipak budite pažljivi kada donosite velike odluke. Bićete vođeni emocijama i mnoga potisnuta iosećanja postaće vam jasnija. Ipak, ne dozvolite da budete žrtva svojih emocija i pokušajte nešto iz njih da naučite. Meditirajte i pokušajte da se povežete sa svojom spiritualnom stranom. Dopustite emocijama da teku i zapišite ih na papir ako želite da se oslobodite bar malo emotivnog tereta. Provedite neko vreme sami sa svojim mislima i otkrijte nešto novo o svom biću. Ovo je vreme spoznaje, zato se opustite i prepustite vrednim lekcijama retrogradnog Merkura.

Ribe

Mnoge planove ćete morati da otkažete, ali Merkur želi da vam pokaže neke nove detalje kako biste uvideli celu sliku. Fokusirajte se na istraživanje i filozofsku stranu svoje ličnosti.

Počnite da analizirate svoje misli i uverenja. Pomaže da se oslobodite nekih paradigmi koje vam više ne služe . Istražujte sebe iz drugačije perspektive, slušajte svoj unutrašnji glas i ostanite verni i dosledni bdetetu koje se skriva u vama.

Evo nekoliko stvari koje biste trebalo, odnosno ne biste smeli da radite.

1. Budite spremni na kompromis

Tvrdoglava energija ovog punog Mjeseca sukobiće se s harmoničnom energijom Sunca u Vagi. Stoga barem vi budite spremni na kompromise. Razmotrite svoje odgovornosti u partnerskim odnosima te utecaj svojih postupaka na druge.

2. Iskoristite poticajnu energiju

Zbog retrogradnog razdoblja Marsa, koje traje do kraja godine, jačina energije nešto nam je niža, stoga iskoristite energični nalet koji nosi ovaj puni Mesec u vatrenom Ovnu za ostvarenje kompetitivnih projekata i ciljeva.

3. Ojačajte veze

Ovo je sjajan period za druženje, povezivanje s prijateljima i voljenima, te za pronalaženje načina da svoju vezu učinite ispunjenijom i uzajamno korisnom. Iskoristite njegov emocionalni zamah!

4. Ne zanemarujte svoje osećanja

Ovan je vatreni znak, a njegova je energija impulsivna i drska, ali kad se takva neobuzdana energija upari s emocionalno nabijenom vibracijom punog Meseca, možemo očekivati ​​da će sve prštati. Ovaj period bi mogao da donese emocije vezane uz veze, vođstvo ili čak fizički izgled, a umesto da se s njima borite, rešite ih nežno i mudro. Umesto da riskirate emocionalni slom, do kojega može doći ako ih potiskujete, s osećajima se suočite kroz razgovor s pouzdanom osobom, pisanjem dnevnika ili tehnikama meditacije.

 

(Dnevne.rs/slobodnadalmacija.hr/lovesensa)

Be the first to comment on "RETROGRADNI MERKUR OD DANAS DO 3. NOVEMBRA: Ova 3 znaka će najgore PROĆI, ovo nikako ne RADITE!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*