REGION SE KOČI OD SMEHA ZBOG OVOG STATUSA: Bol, muka i znoj dok sedite na stolici su NIŠTA kada imate OVAKVOG zubara! (FOTO)

pismo

Foto-ilustracija: Denvne /pixabay /fejsbuk

Poseta stomatologu može da iznedri i urnebesan status na Fejsbuku

Posete stomatologu su svakako neprijatno iskustvo, ali ako se potrefi da imate pričljivog zubara koji se zanese i objašnjava vam šta je “gutaperka”, dok je vama duša u nosu, može da nastane status koji nasmeje celu Srbiju!

Upravo jedna takav status je podeljen na Fejsbuku, a u njemu piše sledeće:

Neko je bio kod “tetka zube”. “Eto ga, gotova plomba, možete isprati – Pljuc!

E sad me slušaj, sve ti živo natakarim!

Ja sat vremena nisam zatvorio usta jer sam morao, ali što ih ti ne zaklopi šezdespet minuta i odakle ti snage da toliko melješ, grom te spizdio posred jezika!

[adsenseyu4]

Hajde što moram da trpim fizičku bol, ali jebote moždane vijuge si mi ispravila – j*be mi se tačno šta mi radiš sa zubom, zbog čega to radiš, kako se zove pasta koju koristiš i šta je gutaperka, jeb’la te gutaperka, petsto puta si je pomenula, urezala mi se u mozak!
Natrpala si mi pola slavskog escajga u usta i onda mi postavljaš pitanja – pa je l’ kroz guzicu da ti odgovorim, lept*jebo?! I kako misliš da čujem šta me pitaš dok mi drljaš onim mikro hiltijem po vilici, vibrirala mi glava k’o Nokia 3310 petnajs’ minuta!

pacijent

Foto ilustracija: Dnevne.rs /pixabay

Pet igala si mi ugurala po dva puta u zub, svaku do živca “da proverim samo dokle ide” – do oka ide, svaki put do oka i neće dalje kol’ko god ti uprla da mi ga probušiš. I kad mi već dupe završi na naslonu za glavu od bola ti mi kažeš: “Molim vas, nemojte se pomerati” – je l’ da?! Da se ne pomeram?! Aj’ da ja tebi nabijem ceo krojački asortiman u živac, a ti stoj postojano kao klisurina, jeb’o te Mengele! Onda mi kažeš: “Pa što se sada mrdate, ovo vas sigurno ne boli” – jeste, zub ne boli, ali boli to što si mi pričkinula usnu drškom od bušilice, valjda da napraviš polugu da možeš dublje da nabiješ burgiju – sad izgledam ko Luj Armstrong za istočnoevropsko tržište!

I sad pored sve svoje muke moram da idem da izguglam šta je jebena gutaperka, jeb’la te gutaperka da te ne jeb*la!”

Foto: Printscreen/Facebook

Da li ste i vi imali slično iskustvo?

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs/ Izvor: Telegraf.rs)

[adsenseyu2]