RAZVELI SE I ZVANIČNO: Leka i Nina dogovorili se ko dobija starateljstvo nad detetom, a ko VILU NA DEDINJU

razvod

Foto: telegraf

Branislav i Nina Lečić su se sporazumno razveli, a papire su potpisali početkom decembra prošle godine

Nakon što su početkom novembra prošle godine objavili da se razvode posle šest godina braka, Nina i Branislav Lečić, su se i zvanično razveli i dogovorili oko podele imovine i kome će pripasti starateljstvo nad sinom Lavom.

Daleko od očiju javnosti, Nina i Branislav su se sporazumno dogovorili o razvodu, a papire su potpisali u decembru prošle godine.

[adsenseyu4]

– Pošto su se dogovorili da svako krene svojim putem, Nina i Leka su ostali u odličnim odnosima. U novembru, kada su mediji otkrili da se razvode, Branislav je spakovao kofere i napustio njihov dom na Dedinju, a Nina je ostala sa sinom Lavom. Mesec dana kasnije razvod je i sudskim putem okončan te su se dogovorili da Nina ostane da živi u njihovom zajedničkom domu sa sinom i da starateljstvo nad detetom pripadne njoj – otkriva izvor “Pulsa” blizak Nini.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Sa druge strane, Nina je sada slobodna, i ne mora više da krije svoju vezu sa teniserom Filipom Krajinovićem.

– Nini su užasno smetale priče u medijima da je ona ta koja je kriva za razvod i da je Leku zamenila mlađim dečkom. Prava istina je da se Filip Krajinović i ona poznaju odranije i da joj se on našao u teškim trenucima. Istina je da se njih dvoje povremeno viđaju, ali Nina o tome ne želi više da priča. Kako je rekla bliskim prijateljima, konačno je slobodna žena i može da dozvoli da ima muškarca u svojoj blizini – tvrdi jedan od Ninih prijatelja.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor:Puls)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]