RAZRADILI IDEJU: Jelena i Ivan Bosiljčić rešili da pokrenu novi biznis!

Ivana

Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Jelena Tomašević i njen suprug glumac Ivan Bosiljčić pravi su primer uspešnog i skladnog bračnog para, bez skandala i trzavica.

Iako su često razdvojeni zbog Ivanovih poslovnih obaveza u Rusiji, Jelena sa ćerkom Ninom koristi svaki trenutak da poseti supruga u Sankt Peterburgu.

Iako žive u Beogradu, Jelena i Ivan žele da njihova mezimica Nina bude što više okružena prirodom, pa je vode na Zlatar, gde imaju porodičnu vikendicu.

Česti boravci u prirodi naveli su ovaj popularni bračni par da planiraju pokretanje organske proizvodnje, a imanje koje imaju na Zlataru će dobro doći da svoju ideju što pre realizuju.

Jelena i Ivan su pobornici zdrave hrane, pa je neprskano voće i povrće nešto što se redovno nalazi na njihovom meniju, a uče i ćerku Ninu da se tako hrani. Odlazeći često kod Ivanovih roditelja koji imaju svoje plastenike sa zdravom hranom, ali i šetajući planinom Zlatar na kojem rastu šumske ribizle i maline, došli su na ideju da pokrenu organsku proizvodnju. Za sad nisu odlučili šta će sve uzgajati, ali će imati veliku pomoć Ivanovih roditelja koji u svojim plastenicima već imaju organske proizvode. To je za sad na domaćinskom nivou, ali Jelena i Ivan imaju u planu da svoje proizvode plasiraju na teritoriji cele Srbije – kaže izvor upućen u celu priču.

MNOGE JAVNE LIČNOSTI DAJU LOŠ PRIMER OMLADINI! Ceca: Moje kolege dozvoljavaju sebi SVE I SVAŠTA samo da bi bili u CENTRU PAŽNJE

Kako se dalje navodi, cela priča je na čekanju jer je Ivan posvećen poslu u Rusiji.

Ivan mnogo radi u Rusiji, tamo snima serije i filmove i trenutno je jedan od najangažovanijih glumaca, dok Jelena sve više nastupa po Srbiji i regionu. Sačekaće da Ivan završi s obavezama u inostranstvu, pa će krenuti u realizaciju ovog biznisa. Oni već imaju okvirno smer u kome će se kretati proizvodnja, ali treba poraditi na čitavom biznis-planu – ističe naš izvor.

Jelena spada u ljude koji ne govore preterano o planovima dok ih ne realizuju, pa je ostala tajnovita kada je ova informacija u pitanju:

– Mnoge stvari imamo u planu kada je budućnost u pitanju, ali za sada ne mogu ništa da komentarišem.

par

Foto: Instagram / ivanbosiljcicofficial

Ivan već neko vreme živi na relaciji Srbija – Rusija, ali to ga ne sprečava da svoje devojke iznenadi. Tako je povodom osme godišnjice braka doputovao iz Sank Peterburga i napravio dan za pamćenje.

Jelena i Nina ga nisu očekivale. Samo se pojavio na vratima kuće i one su ostale u šoku. To je bila prava romantična scena. Ceo dan su zajedno proveli, uživali u svakom trenutku. Ivan se potrudio da im priredi dan za pamćenje – kaže naš izvor.

       

(Dnevne.rs/Izvor: Puls/Glossy)