RADNIK OSUĐEN NA 6 MESECI ZATVORA: Odnela mobilni na popravku, čim je shvatila šta se tamo desilo – ODMAH JE POZVALA POLICIJU! (FOTO)

popravka

Foto ilustracija: Dnevne.rs /pixabay

Nesmotrena devojka je pre toga zaboravila da obriše škakljivi materijal koji se nalazio na njenom mobilnom, što je iskoristio radnik firme

Nakon što joj se pokvario mobilni telefon, 24-godišnja Kili Hajtauer s Floride ga je odnela na poporavku u T-Mobile.

Ali, nesmotrena devojka je pre toga zaboravila da obriše snimak odnosa sa partnerom koji se nalazio na njenom mobilnom, što je iskoristio radnik te firme.

Naime, nakon što je mobilni popravljen Kili je shvatila da je radnik Roberto Sančez Ramos sam sebi poslao sporni snimak koji je našao na telefonu, piše The Sun.

Sve se dogodilo u maju prošle godine kada je devojka odnela mobilni na popravku, a nakon povratka sledećeg dana proveravajući mejlove primetila je poruku sa problematičnim snimkom  u prilogu, koju je radnik poslao na svoj mejl.

HOROSKOP ZA SUTRA (16. mart 2018.): Sutra, kada Mesec bude ušao u znak Riba, Mars je na kraju znaka Strelca, SLEDI BURAN PERIOD! (ASTROLOGIJA)

Devojka se prepala i odmah pomislila dao će se snimak pojaviti u javnosti.Na njemu se vidi Kili tokom odnosa s muškarcem, iako se u videu ne vidi njeno lice.

Ona je odmah pozvala policiju i Ramos je uhapšen i optužen na šest meseci zatvora.

T-Mobile je zaposlio Ramosa uprkos osudi za prevaru u drugoj T-Mobile prodavnici još 2016. godine, a čini se da mu je nakon ovog incidenta gotova karijera u ovoj firmi.

SAZNAJTE SVOJU SUDBINU: Prezime koje nosimo povezano je sa generacijama naših predaka (INFO)

(Dnevne.rs /stil.kurir.rs /Izvor:  100posto.hr)