RADANOVIĆ PLAKAO DOK JE POTPISIVAO PAPIRE: Detalji Kijinog i Slobinog susreta kod advokata

Sloba

Foto: printscreen/youtube

Po zvaničnom saopštenju, koje je posle razvoda izdao poznati rijaliti par Radanović-Kockar, stoji da su se Kristina, Slobodan i njihov advokat Vićentije Darijević, sastali su u jednom lokalu u Beogradu, kojom prilikom je fotografijom zabeležen ovaj susret.

Razvod Kockareve i Radanovića prošao je vrlo emotivno, a po potpisivanju razvoda, pevač se rasplakao pred svima i samo sat kasnije otišao u Zrenjanin kod roditelja.

“Sloba je nekoliko nedelja odlagao razvod i postojao je tračak nade za pomirenje, sve dok Kija prva nije potpisala papire. Kada je Sloba došao u lokal, videlo se da ne želi da bude tu i da stavi tačku na sve.

DOŽIVELI PEH U ATINI: Željko otišao sa decom u luksuzni apartman, Jovana morala da ostane na aerodromu

Ipak, posle pola sata, advokat mu je predao nekoliko papira i iako ih je potpisao iste sekunde, čim je spustio olovku, sakrio je lice rukama i počeo da plače. Kija je celu situaciju posmatrala nemo, da bi posle desetak minuta Sloba ustao i otišao iz restorana”, priča izvor blizak paru i otkriva da je pevač odmah otišao kod roditelja u Zrenjanin.

“Sloba je danima pre razvoda izbegavao da ode u Zrenjanin da ne bi nervirao roditelje oko razvoda i svega što se tiče Kristine. Planirao je da bude tamo neko vreme, ali je ipak ostao u Beogradu, kako bi roditelje držao što dalje od svega. Obećao im je da će doći čim razvod bude gotov i tako je i uradio. Ni sam nije znao da će razvod sa Kijom toliko da ga povredi i mislio je da je spreman, te da je u glavi raščistio”, kaže izvor koji veruje da je Sloba otišao kod roditelja jer su ga oni od dana kada je izašao iz rijalitija ubeđivali da što pre završi sve što ga povezuje sa Kristinom.

Slobodan Radanović i Kristina Kija Kockar u jednoipogodišnjem braku nisu stekli zajedničku imovinu. Ipak, kako je Radanović rekao sve i da su je imali, imovinu bi prepustio bivšoj supruzi.

IZ ZATVORA U „ZADRUGU 2“?! Željko Mitrović spreman unapred da isplati ASTRONOMSKU CIFRU Zoranu Marjanoviću za ulazak u rijaliti

“Ne sećam se da sam ikad video Slobu u tako lošem stanju. U tih nedelju dana pred razvod izgubio je apetit i skinuo je dosta kilograma. Ni sa kim nije hteo da razgovara o tome i bilo je jasno da će ga zvanični razvod dokrajčiti. Smatrao je da je najpametnije da ode kod roditelja, koji Kiju od samog početka ne podnose i koji će ga svakodnevno podsećati na loše strane tog braka i situacije u kojima je bila loša po njega. Slobina mama Draginja želi sinu da što pre vrati snagu da nastavi dalje. I pre svega ovoga zvala ga je deset puta na dan da ga pita kako je, ali i da ga ubedi da je Kija nešto najgore što mu se desilo”, kaže izvor i otkriva da će pevač renoviranjem porodične kuće pokušati da skrene misli sa Kije.

razvod

Foto: instagram.com/sampanjactatica

“Osim što će u Zrenjaninu malo da odmori, Sloba će se sa roditeljima dogovoriti šta sve treba da se uradi oko kuće. Čvrsto je rešio da uloži u kuću u kojoj mu žive roditelji. Osim što će nastupati, dosta vremena će provoditi kod njih i ta obaveza oko renoviranja i sređivanja fasade, soba, kupatila i kuhinje će osigurati njegovima da neće imati kad da se vidi s Kijom, ili da misli na nju”, zaključuje izvor.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir, Alo.rs)