PUTNIK JE DRSKO ZAHTEVAO DA GA PRIME PREKO REDA: Radnica na šalteru ga tako “OLADILA” da to danas prepričava ceo Beograd!

Nikola Tesla

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Društvenim mrežama kruži anegdota koja se dogodila na beogradskom aerodromu, a koja je postala svojevrsna urbana legenda prestonice.

Naime, zbog bure na tivatskom aerodromu redovan let iz Beograda za Tivat je otkazan, a na šalteru se stvorila velika gužva.

Turistički vodič jedne poveće grupe ponovo je čekirao karte za svoje nestrpljive putnike.Kako je ispričao jedan očevidac, u tom trenutku se do šaltera probio stariji gospodin.

Bacio je svoju kartu na pult i povikao:

– Ja moram da budem na ovom letu i to u prvoj klasi! Službenica na šalteru je smireno odgovorila:

– Žao mi je, gospodine, prvo moram da napravim rezervacije za grupu koja čeka. Ako budete strpljivi, sigurna sam da ćemo i Vama moći da izađemo u u susret.

ISPLIVALI STRAVIČNI DETALJI, ALI I MOTIV UBISTVA U ŠAPCU! Roditelji i IGNJATOV BRAT u policiji

Ovo nije umirilo starijeg čoveka, već je počeo da viče na službenicu:

– Znate li vi uopšte ko sam ja?!

Bez oklevanja, službenica na šalteru je uzela mikrofon i rekla preko razlgasa: “Molim cenjene posetioce beogradskog aerodroma za trenutak pažnje. Na terminalu za domaće letove imamo putnika koji ne zna ko je. Ukoliko bilo ko može pomoći u otkrivanju njegovog identiteta, molimo hitno da se javi na šalter broj dva”

Putnici koji su čekali u redu su počeli gotovo histerično da se smeju, a poniženi “važan gospodin” je dobacio nepokolebljivoj šalterskoj službenici:

– Je*o te ja!

Na ovo je ona opet ljubazno odgovorila:

– Žao mi je, gospodine, i za to ćete morati da sačekate u redu.

     

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)