“PUSTITE ME DA SE UBIJEM”: Devojku od ČETVRTOG POKUŠAJA samoubistva spasio mladić

samoubistvo

Foto ilustracija: Dnevne.rs/pixabay

Drami tu nije bio kraj, jer je devojka posle svega želela i da se baci pod automobil, ali je hrabri mladić uspeo da je spreči i zadrži do dolaska Hitne pomoći

S. J. (33) iz Beograda, koja je juče u razmaku od samo pola sata tri puta pokušala da se ubije, najpre je hospitalizovana na VMA gde su joj plastični hirurzi sredili presečene tetive, a zatim je prebačena u psihijatrijsku ustanovu “Laza Lazarević“. Kako nezvanično saznajemo, S.J. u ovoj klinici već neko vreme ima otvoren karton.

[adsenseyu4]

Podsećamo, nesrećna devojka je najpre stala ispred tramvaja, koji ju je udario, a pošto nije uspela u svojoj suludoj nameri, skočila je sa nadvožnjaka. Pošto je preživela i pad, minut kasnije je staklom isekla vene.

Međuim, drami tu nije bio kraj, jer je devojka posle svega želela i da se baci pod automobil, ali je hrabri mladić, u čije dvorište je upala, uspeo da je spreči i zadrži do dolaska Hitne pomoći.

Nesrećna devojka je svoj plan počela da realizuje juče oko 7.15 na nadvožnjaku iznad Beogradskog hipodroma, a završila u Paštrovićevoj ulici, odakle ju je Hitna pomoć prebacila na VMA.

– Probudio me je jak zvuk udaraca o krov. Zatim sam čuo korake, odnosno trčanje po krovu – počinje da objašnjava Prvoslav. On dodaje da je onako bunovan istrčao napolje i ugledao devojku kojoj je kosa bila prebačena preko lica, dok joj je iz ruke šikljala krv – rekao je za Alo Prvoslav Nikolić, čiji je sestrić sprečio devojku u daljoj nameri da se ubije.

Dodaje da je krvava pokušavala da preskoči ogradu i izleti pred neki auto.

– Moj sestrić ju je sustigao i uhvatio. Devojka, koja je izgledala veoma mlado, pokušavala je da mu se otrgne i govorila je: “Pustite me da završim započeto”, hoću da se ubijem”. Međutim, setrić je nije puštao. Pokušavao je da joj zastavi krvarenje – ispričao je Nikolić.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /Izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]