Pun MESEC U STRELCU donosi isceljenje slomljenog srca

horoskop

Foto: pixabay /dnevne.rs

Pun mesec u Strelcu 9. juna doneće vam isceljenje slomljenog srca i srediti finansijsku situaciju.

Prema pisanju astrološkog sajta Alpha Pisces ovaj mesečev ciklus donosi ključna dešavanja u vezi s mini krizom na planu odnosa sa ljudima s kojima delimo novac i/ili krevet.

ON JE MUSLIMAN, ONA SRPKINJA: Posle 28 godina saznaju da su BRAT i SESTRA – životna priča za HOLIVUDSKI FILM

Svaki pun mesec donosi sukob između dve krajnosti u našem životu. Te krajnosti mogu biti porodica-posao ili ego-emocije. Te unutrašnje tenzije donose konflikt u nam koji nas iscrpljuje. Koristite se pojačanom emotivnom snagom, koju dobijamo u noći punog meseca, da prevaziđete izazove. Tada jasno vidimo negativnosti koje prouzrokuju disharmoniju u našem životu.

[adsenseyu1]

Pun mesec je uvek povezan sa prethodnim mladim mesecom 25.maja, ciljevi koje smo tada posavili sada mogu biti ostvareni, pa možemo da odahnemo. Efekti punog meseca traju do sledećeg mladog meseca 23.juna.

Junski pun mesec se sada dešava u konstelaciji Zmijonoše.

Zmijonoša je popularno nazvani 13. znak zodijaka. “Ofejeva” konstelacija donosi strast i slepu veru u ljude, dobro srce, ali i štetu i neprijatelje.

NEVIĐENI BLAM NA RTS-u: Voditeljka nije znala da je UKLJUČENA U PROGRAM, izletelo joj… (VIDEO)

Fiksna zvezda Sabik donosi anksioznost i nepotrebno trošenje energije. Zajedno s mesecom ova zvezda donosi tajnovitost, ljubomoru i neprilike sa rodbinom.

Aspekti koje pravi Pluton nam govore da ovaj lunarni ciklus lako može da nam povredi ego. Izbegavajte konflikte, kontrolu i manipulaciju. Poštuje svog partnera. Svađa sa partnerom može vas odvesti u nepotrebnu avanturu. Kvadrat sa Venerom donosi osećaj emotivne gladi i potrebe za kontaktom sa ljudima, nemojte da zbog toga spuštate standarde i provodite vreme sa nedostojnim ljudima.

ĐOKOVIĆ OTVORIO DUŠU NAKON KATASTROFALNOG PORAZA: Ako neću da igram tenis, niko me neće zaustaviti

Poslednijih dana akcenat je na nedostatku ljubavi i novca, tačnije na svemu onome što nam fali ili mislimo da nam fali. To su inače u ezoterijskom smislu dve krajnosti – ono što nam treba i ono što želimo.

(Dnevne.rs/Noizz.rs/Izvor:Alpha Pisces)

[adsenseyu4]

[adsenseyu2]