Pun Mesec u Strelcu 29. maja 2018: Evo kako će se odraziti na svaki znak horoskopa

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Pun Mesec na 8. stepenu Strelca će biti u kvadratu sa Neptunom, a ovaj aspekt daje nervozu, pogrešan izbor, nezadovoljstvo, napade besa, nemire, promene na ekonomskom planu, razočarenja, podmićivanje, krizu sa osećanjima, zdravstvene probleme, piše astrolog Željka Knežević.

OVAN

Vrlo dinamičan period oko punog Meseca. Nekima se iznenada dešavaju dobri periodi za polaganje ispita i, kako je u lepom aspektu sa vašom planetom Marsom, onda se razmišlja i planira šta i kako u budućnosti i kojim putem napred. Pojedini Ovnovi mogu biti i jako osetljivi na ovaj Pun Mesec pa imajte u vidu da će to trajati samo par dana.

BIK

Poznata je vaša strpljivost a ovog puta bi trebalo dobro razmisliti da li treba da potpišete neki dugoročni sporazum za posao i koliko će se vama sve to isplatiti? Dobro proverite! Kada je posao u pitanju, bez obzira da li je dugogodišnji partner u pitanju ili neka nova ponuda, ne žurite već dobro razmislite da li vi to zaista želite?

HOROSKOP za sutra (29. maj 2018): Ovnu treba opuštanje, Rak spreman na nove izazove (ASTRO)

BLIZANCI

Odlična prilika za neko slavlje, bio to vaš rođendan ili neki drugi povod, vredi se družiti i proslaviti. Odlična pozicija Marsa vam na duži period daje dobru energiju i olimpijsku snagu dok narednih par dana ipak budite malo i skromni.

RAK

Vama se dešava pun Mesec u polju svakodnevnog života, pa bi moglo doći do manjih smetnji na tom životnom polju u smislu nekih praktičnih stvari, snabdevanja i zdravstvene oblasti. Može doći do izvesne konfuzije ili nećete biti u stanju da vladate nekim informacijama.

LAV

Odlično druženje sa prijateljima ili izlazak sa partnerom je jako naglašeno. Vaša emotivnost sada vlada vašom inteligencijom što utiče na zdrav razum i efikasnost u komunikaciji. Pojedini Lavovi ipak se mogu osećati konfuzno i kao da neće vladati svim informacijama koje dobiju, a posebno je naglašena greška ili pogrešna procena pa obratite pažnju i ne donosite krajnji sud.

DEVICA

Naglašena su razmišljanja o promeni posla, ali ovo je namenjeno samo prvoj dekadi Device. Greške mogu biti povodom loše procene. Neke stvari se mogu dešavati zbog okolnosti na koje vi ne možete uticati. Pazite šta jedete, može biti problema sa varenjem i stomakom.

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

VAGA

Divan je ovaj pun Mesec za vas i on vam nudi lepo druženje, kao i da zaboravite ranije nesporazume i krenete napred zajedno da proslavite sa prijateljima. Iskoristite ovaj pun Mesec u prijateljskom znaku uz podršku energije Marsa iz Vodolije.

ŠKORPIJA

Odlična prilika kada su finansije u pitanju, a moguć je i neki dobar sporazum za neki posao. Na vas će uticati i kvadrat Mesec Neptun koji može da vam da maglovitu sliku i nemogućnost da razdvojite činjenice od iluzija pa je moguće da se vi povučete i pobegnete od svega. Bežite od odgovornosti.

STRELAC

Svakako da će ovaj pun Mesec u vašem znaku ostaviti dublji utisak na vas, a kako je i Mars povezan sa ovim Mesecom on će tražiti od vas da se izborite i zauzmete neki čvršći stav u životu. Pojedini Strelčevi mogu nešto uraditi zbog čega će svi oko njih biti iznenađeni, a oni istaknuti na nekom položaju.

JARAC

Vama se savetuje da provedete vreme u prirodi. Pojedini se mogu dogovarati o veridbi, zajedničkom životu ili braku. Pojedini Jarčevi mogu imati probleme koje vam Saturn nameće pa biste vi najradije krenuli u bekstvo. Strpite se par dana dok sve ne prođe.

VODOLIJA

Prvu dekadu znaka bi sada neki uspeh mogao da ugreje, dok vas drugi posmatraju sa divljenjem što vas jako raduje. Mars i Merkur su vam naklonjeni pa možete imati završnu fazu vaših projekata i planova za neki dugoročni period. Mnogi planovi se ovih dana ispunjavaju što vas čini srećnim.

venčanje

Foto: Gareth Fuller/pool photo via AP

RIBE

Kod vas može biti naglašena rastrzanost da li da završite neke stvari kod kuće ili da idete negde. Posvećenost će biti naglašena u ovom periodu. Osećaj viđenja i intuicije će biti jako naglašen. Sada je vreme da se posvetite vašim ciljevima i da budete prilagodljivi svakoj situaciji. Iskoristite intuiciju.

(Dnevne.rs/Izvor: besnopile.rs)