PUKLA BRUKA! “GOVORIO JOJ DA PUTUJE POSLOVNO, A VODIO LJUBAVNICU U EGIPAT”: Voditeljka u paklu zbog muževljeve prevare sa Topalkovom ćerkom (FOTO)

helena

FOTO: INSTAGRAM/HELENA TOPALOVIĆ / INSTAGRAM

Voditeljka Jelena Dimitrijević, kako navode domaći mediji, prolazi kroz pakao nakon što je obelodanjeno da je ćerka Milana Topalovića Topalka, Helena u vezi sa Draganom Aleksićem.

Kako piše “Alo!”, voditeljka nije ni slutila da njen suprug ima drugu ženu, a pogotovo ne ćerku folk pevača, sa kojim je u odličnim odnosima.

– Jelena i Topalko su u fenomenalnim odnosima, poznaju se godinama i on je često bio gost u svim emisijama koje je ona vodila – kaže za gorepomenuti list izvor blizak atraktivnoj plavuši i dodaje da je Jelena za neverstvo saznala tek kada je osvanula njihova zajednička fotografija sa aerodroma na kojoj se vidi kako njen muž grli Topalkovu ćerku.

zena

Foto: Instagram

– Dragan je sa Helenom očigledno putovao svuda, a Jeleni je govorio da putuje poslovno.

Čak je i lagao da ide u Dubai, gde ima firmu i gde su Jelena i on živeli godinama, a zapravo je ljubavnicu vodio u Egipat – ispričao je izvor za gorepimenuti list i dodao:

Jelena trenutno prolazi kroz pakao. Telefon joj non-stop zvoni i svi imaju potrebu da joj nešto kažu i pitaju je. Takođe, od kada je ova afera postala javna, Jelena dobija razne informacije o Heleni i Draganu, kao i njihove zajedničke fotografije. Teško joj je, jer ne zna kako sve to da objasni sinu, porodici…

 

Dnevne.rs, I.M,Blic