PRVA DAMA AMERIKE OTKRILA: Ovo su 3 do sada STROGO ČUVANE TAJNE Melanije Tramp

Tramp

Foto: printscreen/fejsbuk

U ekskluzivnom intervjuu, čuveni magazin je za potrebe priče razgovarao s njenim prijateljima i poznanicima koji su dali prvi uvid u svakodnevicu nove prve dame SAD-a

Pre predsedničke kampanje Donalda Trampa, njegova supruga Melanija Tramp retko se pojavljivala na javnim događajima i nije davala intervjue medijima. Upravo zato njen profil u magazinu GQ izazva veliki interes javnosti.

[adsenseyu4]

Magazin je dobio ekskluzivni intervju s Melanijom, a za potrebe priče razgovarali su s njenim prijateljima i poznanicima koji su dali prvi uvid u svakodnevicu nove prve dame SAD-a. Posebno je zanimljiv deo u kojem opisuju njen fitnes i bjuti režim i 3 tajne dobrog izgleda o kojima se do tada ništa nije znalo.

1. Hodanje s tegovima za zglobove

Ovi tegovi koji mogu da se rasporede po celom telu klasično hodanje pretvaraju u kvalitetnu fizičku aktivnost i omogućuje istovremeno jačanje i oblikovanje mišića.

2. Sedam voćki dnevno

Nije tajna da je voće važan deo jelovnika svake dijete i bez njega nema dobrog zdravlja, a Melanija ga konzumira svaki dan.

3. Hidratacija kože

Ovaj neizbežan deo nege većine žena je bitan i prvoj dami SAD-a

U ovom intervjuu Melanija se osvrnula na glasine o podvrgavanju plastičnoj hirurgiji i povećanju grudi te iskoristila priliku da ih opovrgne.

“Nisam pravila nikakve promene. Mnogo ljudi govori da sam imala različite zahvate na licu. Nisam radila ništa. Živim zdrav život, brinem o svojoj koži i telu. Protivim se botoksu, injekcijama. Mislim da to šteti vašem licu, nervima. Ovo sam ja. Stariću dostojanstveno, poput svoje majke”, izjavila je.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs/Stil.kurir.rs /Izvor:Zadovoljna.hr)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]