PROSEČNOG SRBINA GLAVA DA ZABOLI: Evo koliko KOLAROV plaća alimentaciju za vanbračnog sina

alimentacija

Foto: printscreen/instagram

O vanbračnoj aferi fudbalera Aleksandra Kolarova i dizajnerke Kristine Mijačević mesecima su brujali mediji. Njih dvoje danas navodno nemaju nikakav kontakt, a kako saznajemo, fudbaler za alimentaciju daje mesečno 10.000 evra.

Kada se Mijačevićeva porodila i rodila sina Petra, fudbaler je priznao dete kao svoje, a poznati sportista je i te kako odrešio kesu kako njegovom nasledniku ništa u životu ne bi falilo.

– Njih dvoje nemaju nikakav kontakt. Nakon što su se razišli, Kristina nije želela da čuje za Aleksandra, s obzirom na to da, kako se spekulisalo u medijima, u početku nije želeo da prizna dete. Ipak, kako se sve vremenom regulisalo, a njen sin sada nosi Aleksandrovo prezime, situacija je malo mirnija – kaže dobro obaveštn izvor za “Alo!” i dodaje:

[adsenseyu4]

– Aleksandar nije želeo da njegovom detetu ništa fali u životu, pa tako Kristini svakog meseca isplaćuje alimentaciju od deset hiljada evra. Nije imao problem sa sumom, jer je to, u odnosu na ono koliko on zarađuje, bilo prihvatljivo i jednoj i drugoj strani – kaže naš izvor i otkriva da alimentacija nije jedino što je Kristina dobila od fudbalera.

– Aleksandar je kupio i stan u Novom Beogradu, koji je poklonio dizajnerki, jer nije želeo da njegov sin jednog dana nema gde da živi. Učinio je sve što je bilo u njegovoj moći kako bi maksimalno ispoštovao majku svog deteta – dodaje naš izvor.

Kako bismo proverili istinitost ovih informacija, kontaktirali smo sa fudbalerom Aleksandrom Kolarovim i dizajnerkom Kristinom Mijačević, međutim, oni nisu bili dostupni za komentar. Dizajnerka je, kako se pisalo, nedavno boravila u Londonu, gde Kolarov živi sa porodicom, kako bi odvela sina Petra da ga Aleksandar vidi. Iako se tokom njegove afere sa Kristinom Mijačević šuškalo o tome da će se srpski reprezentativac razvesti od supruge Vesne, sa kojom je skoro deset godina u braku, do toga nije došlo. Aleksandar sa Vesnom ima dvoje dece, ćerkicu Unu i sina Nikolu. Inače, pričalo se da je fudbaler bio u vezi sa jednom poznatom srpskom pevačicom.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs/Blic.rs /Izvor:Danijel Rakočević , Alo!)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]