PROROČANSTVO ISLAMSKOG UČENJAKA ZA 2016. KOJE JE ZAPREPASTILO JAVNOST NA BLISKOM ISTOKU

VIZIJA
Musa Hajj al Salam iz Jordana jedan je od islamskih učenjaka koji je predvideo mnoge događaje u prošlosti a sada je ponovo uzburkao javnost na Bliskom istoku izjavom da će polovinom 2016. godine doći do velikog rata.

Naime on je rekao da će doći osvajač sa Bliskog istoka koji će pokoriti sve do Madrida.

On će voditi milione ljudi u belim maramama i toliku tehniku da će drhtati mnogi. Rekao je isto da će prva zemlja na njegovom putu biti Saudijska Arabija pa tako možemo naslutiti da se radi o Iranu ili Turskoj koji baš nemaju dobre odnose sa Arabijom zbog njene veze sa terorizmom.

Musa je takođe rekao da će uz Ensarije u belom da bude i dosta hrišćana koji žele pravdu i jedinstvo pa će taj rat biti najkrvaviji do sada a Islam će postati globalna najveća religija. Koristit će se i ograničene nuklarnu bombe koje će izazvati razaranja dosta gradova ali da će na kraju Islam da pobedi.

Mnogi veruju u njegova proročanstva jer su se mnoga i ostvarila poput zemljotresa i pada krana u Mekki. Isil i svi ostali teroristi će biti poraženi u velikom naletu osvajača sa istoka reči su Muse iz Jordana.

[adsenseyu1]                    [adsenseyu1]

 

(Dnevne.rs /Aura /Pecat.net)