PROROČANSTVO BABA VANGE: “Evo koja dva događaja će u 2018. PROMENITI SVET”

proročica

Foto: Printscreen/youtube/FILM.UA Group

Baba Vanga, žena iz Bugarske koja je umrla 1996. godine u 85-oj godini, ima predviđanja za brojne naredne vekove, sve do 51. kada će se, prema njenim “vizijama” desiti smak sveta.

Sledeću godinu će obeležiti dva velika događaja – Kina će postati sledeća svetska supersila i nadmašiće SAD, a drugi događaj je pronalazak nove forme energije na Veneri.

Lletelica „The Parker Solar Probe“ nazvana po astrofizičaru Judžinu Parkeru! Ova robotska NASA-ina letelica treba da istražuje spoljašnju Sunčevu koronu.

Iako letelica neće zaista sleteti na Veneru, ona će koristiti njenu silu gravitacije kako bi napravila više letova oko Sunca. Baba Vanga je „predvidela“ da će ta misija otkriti novu formu energije, tvrde teoretičari zavera.

Njeno drugo predviđanje zaista izgleda ostvarivo. Kina sve više ekonomski napreduje i lako bi mogla da preuzme tron od SAD.Ove godine je postala najveći svetski uvoznik, a već je u samom vrhu ekonomskih i vojnih sila.

Uticaj punog Meseca u Ribama biće jak do 25. septembra 2018: Donosi promene raspoloženja, izaziva napetost i podstiče tenziju (ASTROLOGIJA)

Pre dve godine je istraživačka grupa „The Conference Board“ procenila da će do 2018. godine kineski doprinos globalnom BDP-u preteći američki.

(Dnevne.rs/Izvor: I.Z.K.,Blic.rs)