PRIPREMITE SE, JUPITER je glavna planeta u MARTU: Trigon sa PLUTONOM IZ JARCA, koji se formira DANAS!

horoskop

pixabay

Jupiter je glavna planete u martu . Smešten u Devici , Jupiter u martu 2016. formira 2 značaja aspekta : trigon sa Plutonom iz Jarca , koji se formira 16.3 . i kvadrat sa Saturnom iz Strelca , koji se formira 23.3 . Oba aspekta imaju veliki uticaj tokom celog meseca .
 Uticaj Jupitera na čoveka uvek se povezivao sa otvaranjem boljih mogućnosti, sa širenjem horizonata, s oslobađanjem, blagostanjem, sretnim okolnostima. On širi prostranstva naših života i dopušta našoj duši da se razvija.

Pluton je najsnažnija sila dobrog i lošeg, povezan je s krajnostima što se tiče osećaja, stavova, ponašanja, dubinom depresije, frustracije i gorčine, opsesivnom željom za moći zbog nesigurnosti i straha od gubitka te najokrutnijim delima radi ostvarenja sopstvenih ciljeva. No, s druge strane takođe vlada i najvišim nivoima emotivnog i duhovnog blagostanja, optimističnim pristupom u životu da će naši ciljevi biti ostvareni.

[adsenseyu1]
Pluton vlada podsvešću, evolucijom i najintenzivnijim nivoima pročišćenja. Pluton isto tako može ukazivati na bogatstvo.

Ono što treba definitivno izdvojiti je aspekt 16. mart – trigon Jupitera na 16 stepenu Device sa Plutonom na 16. stepenu Jarca.

Ovaj aspekt je bio u oktobru 2015., a ponovit će se u i junu 2016.

Jupiter – Pluton trigon govori o obnovi, ponovnoj izgradnji i uspostavljanju ravnoteže snaga, o pravdi, većem poverenju i uopšteno dobrobiti.

Neki od nas osetiti će snažnije pozitivan uticaj.

Taj aspekt jako utiče na poslovanje, povećava uticaj, veru, motivaciju.

Treba preduzeti konkretne korake kako bi se ovaj aspekt manifestovao ili iskoristio.

Sada možete rešiti dugogodišnji problem, kapitalizirati finansije.

Sad je vreme za pokretanje poslova jer imate motivaciju i ambiciju za uspehom.

Srećno!

[adsenseyu1]
(novilist.hr / tarot-horoskop.com)