PRIJAVITE SE ZA POSAO IZ SNOVA: Za tri nedelje dobijate 3.000 evra (FOTO)

putovanje

Foto: Printscreen/ Instagram/royalcaribbeanuk

Ako ste aktivni na Instagramu, obožavate da se fotografišete, ovo je pravi posao za vas

Kompanija za organizaciju krstarenja traži “profesionalnog” čoveka za odmor, čiji će jedini zadatak biti da objavi tri fotke na Instagramu tokom tri krstarenja po svetu, a za to će dobiti oko 61.000 evra.

[adsenseyu4]

Kandidat koji dobije posao u kompaniji Royal Caribbean International dobit će plaćena tri krstarenja tokom tronedeljnog stažiranja, a jedini posao biće mu da ih dokumentuje na društvenim mrežama. Tokom svakog krstarenja mora svakodnevno objavljivati tri fotke.

U pravilniku stoji da fotke trebaju da prikazuju: more, luke, horizont, brodske prostore, neverovatna iskustva na brodu i vodi te neverovatne osobe. Neverovatna osoba može biti neko s broda sa zanimljivom pričom, član posade s jedinstvenom ulogom ili neko s obale kog sretnu tokom krstarenja. Tokom svakog krstarenja zaposleni će morati da ode i na tri kopnene ekskurzije.

Kada je reč o objavama, napominje se da treba pozvati druge korisnike Instagrama da napišu svoja iskustva ili preporuke što bi trebalo videti tokom krstarenja. Takođe trebaju napraviti video snimku s krstarenja.

Uspešni kandidat će u prve tri nedelje zaraditi oko 3.000 evra, a plaćeni će mu biti svi troškovi smeštaja i hrane.

brod

Foto: Printscreen/youtube

Royal Caribbean prima prijave od danas, isključivo putem Instagrama. Kako kažu, traže “izvanrednog istraživača” koji će dokumentovati njihova putovanja. Naime, istraživanje koje su proveli pokazalo je da 48 posto putnika proučava društvene mreže pre putovanja, a njih 34 posto je reklo da se nikad ne bi upustili na putovanje pre provere društvenih mreža. Važnost interneta u planiranju putovanja posebno je naglašena među mladima od 18 do 24 godine, jer je čak 51 posto njih reklo je da se u planiranju putovanja oslanjaju na društvene mreže. Trećina ih je rekla da im je glavni izvor informacija Instagram.

[adsenseyu1]

Kad je reč o kandidatima koji će se javiti, kompanija će svog zaposlenog izabrati na temelju fizičkog izgleda, sposobnosti pričanja priča i originalnosti na Instagramu.

“Naša krstarenja puna su izvanrednih trenutaka i nadamo se da ćemo naći talentovanu osobu koja će ih lepo preporučiti uhvatiti njihovu jedinstvenost”, rekao je direktor kompanije za Veliku Britaniju Ben Bouldin.

more

Foto: Printscreen/instagram

Ako mislite da imate sve što oni traže, objavite svoje najimpresivnije iskustvo s putovanja na Instagramu i tagirajte @RoyalCaribbeanUK te stavite hashtag #ExtraordinaryExplorer.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs/Stil.Kurir.rs /Izvor:Indexhr)

[adsenseyu2]