PRIJAVILA SVOG TROGODIŠNJEG SINA POLICIJI: Neobična vaspitna mera zbog koje joj mnogi roditelji skidaju kapu

dete

Foto: Facebook / Sandy Gribble

Sendi Gribl, mama sa Novog Zelanda, nakon bega njenog trogodišnjaka iz kuće, odlučila je da ga kazni na poseban način. U sve je uključila i policajce, koji su odlučili da pomognu mami “u nevolji”!

Nakon izrazito lošeg dana, koji je Sendi komentarisala na Fejsbuku kao dan kad je njen sin Lačiodlučio da testira sve granice koje su ikad bile postavljene, besna i iscrpljena ga ja poslala u krevet. Kako se od jutra ružno ponašao, mama mu je prvo zabranila odlazak na plivanje, a kasnije ga i kaznila “kratkim odmorom” da razmisli o svom ponašanju.

Napomenula je da je bez obzira što ima samo tri godine, “njen sin jako napredan i inteligentan dečak, kojeg ne treba potcenjivati”, piše Dejli mejl.

Radu Đukiću Albanci su hteli da obljube ćerku, a zatim SU JE UBILI! Usred sudnice izvadio je pištolj i IZREŠETAO UBICU! Ubistvo koje je uzdrmalo SFRJ!

Ubrzo se uputila u njegovu spavaću kako bi proverila da li je zaspao i doživela šok – njen sin nije bio u krevetu. Potrčala je prema širom otvorenom prozoru i pogledala na ulicu. Istrčala je napolje samo u donjem vešu i potkošulji, bila je van sebe sve do trenutka kad ga je spazila kako hoda niz ulicu.

“Trčala sam niz ulicu (ne mogu da verujem da sam čak uspela i da trčim) i osetila olakšanje kad sam ga videla živog i zdravog. Najviše sam se bojala da ga je udario auto”, priseća se Sendi.

“Nikad nisam mogla da zamislim taj hod srama koji mi je priredio. Vrištao je i plakao: Ti si kakica, ogromna kakica, više nisaaaaaam tvooooj prijatelj!, dok je sve više komšija otvaralo prozore kako bi videlo šta se to događa na putu”, nastavlja mama.

Želeći da ga nauči lekciju, dosetila se kako bi mogla da pokaže sinu u koliku opasnost se doveo i nazvala je lokalnu policijsku stanicu.

LUNA PLAKALA KAO KIŠA: Pročitala Slobino pismo i shvatila sve!

“Dobila sam pozornicu Lisu, koja se nasmejala na moju ideju i rekla da je trenutno mirno u stanici i da slobodno dođemo. Ubrzo se cela porodica našla u policijskoj stanici, gde su malom Lačiju policajci objasnili koliko je opasno to što je uradio i što je sve moglo da mu se dogodi. Dali su sve od sebe kako bi mu pokazali koliko je opasno bežati od kuće.

Nakon svega što se dogodilo tog dana, on je shvatio! Htela sam da shvati koliko je opasno to što je uradio i njegov mozak, star samo 1216 dana, je stvarno shvatio da je ulica opasna za malo dete i da nije napravljena za bebe i polugole mame, kao i da je trebalo da posluša mamu i ode u krevet“, napisala je Sendi.

EH, DA SMO ZNALI RANIJE: Protrljajte ovaj prst 1 minut i gledajte šta se vašem telu događa

Ona je napomenula i da će obavezno poslušati savet policajaca i postaviti brave na prozore u njegovoj sobi.

Šta mislite o ovoj vaspitnoj meri mame sa Novog Zelanda? Podelite sa nama u komentarima!

(Dnevne.rs/Stil.kurir.rs/Izvor: 24sata.hr)