PREVARENA ŽENA KOJA NIJE SA MUŽEM 12 GODINA UKLJUČILA SE U PROGRAM: Posle njenih reči Sloba se debelo zamislio!

Rijaliti

Foto: printscreen/Youtube/Zadruga Officia

Sloba Radanović nakon velikog finala Zadruge održanog 20. juna, prethodne noći gostovao je u emisiji Narod pita na televiziji Pink.

Situacija koja se dogodila, tačnije javna prevara sa njegove strane svoje žene Kije Kockar sa Lunom Đogani naterala je pojedine žene da se jave u program uživo i iz sopstvenog iskustva posavetuju Radanovića šta da čini.

Međutim, iskustvo jedne žene koju je muž takođe prevario nateralo je Slobodana da se dobro zamisli, ako je suditi po izrazu lica i reakciji koju je imao.

NARUŠIO JAVNI RED I MIR: Evo kako prođeš u centru Beograda ako oštetiš znak OVK (VIDEO)

 Kad je počela Zadruga ja je uopšte nisam gledala, ali, sticajem okolnosti, kada je ušla Kija, i kad se tako dešavalo šta se dešavalo, njene emocije su mene baš… Kako da objasnim… Takve emocije sam i ja imala. I onda sam žurila, posle posla, samo da gledam da li su se oni pomirili ili nisu, i naravno, navijala sam. Ali, zašto… Ja sam prevarena. U braku sam bila 12 godina i ta ljubav nikada nije prestala… Niti će prestati – počela je Sanja.

zadruga

Foto: printscreen/instagram

– Moje mišljenje, gledajući tebe, gledajući Kiju… Shvatila sam da ste vi jedno za drugi i da ti treba da se boriš za Kiju. Nemam ja ništa protiv Lune, nismo mi dužni da osuđujemo jedni druge. Jednostavno, Kija je prava osoba za tebe i prava žena. Inteligentna, pametna… Ja sam se povukla iz svog braka, kad je on mene prevario i kad sam sve to shvatila – ja sam otišla. Trebalo je da se borim! Evo, to sada shvatam, posle 12 godina od našeg razvoda. Trebalo je da se borim, jer mi smo jedno za drugo i mi i dan danas patimo jedno za drugim, iako on ima porodicu, ženu, ima dete sa njom, ali i dalje mi ne možemo jedno bez drugoga. Naravno, okolnosti su takve da mi ne možemo da budemo zajedno, jer ja cenim i poštujem, on ima dete sa njom. Ali eto, ja kažem… Ja sam čak u kontaktu i sa svekrom i svekrvom – objasnila je Sanja dok je Sloba ćutao i gutao knedle.

 Vi ste jedno za drugo. Bori se za Kiju! Ne dozvoli da se razvedete. Kajaćete se, i jedno i drugo, posle izvesnog vremena – zaključila je Sanja.

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)