PREPOZNAJTE GA NA PRVI POGLED: Koji je ON horoskopski znak?

par
Tek ste upoznali zgodnog muškarca i odmah vas kopka šta je u horoskopu? Pitate se kada je pravi trenutak da mu postavite to pitanje…

Ako obratite pažnju na njegov izgled i ponašanje, a on je tipičan predstavnik svog znaka, doći ćete brzo do odgovora.

OVAN – On je visok i sportski građen, a čak i ako nije, sigurno je veoma mladolik, sportski obučen i ponosno nosi imidž opasnog momka. Obratite pažnju na njegovo dostojanstveno držanje, širok osmeh i prodoran pogled, žustar hod, siguran i direktan nastup u razgovoru.

BIK – Muževan je, ima snažnu muskulaturu, što odmah upada u oči predstavnicama lepšeg pola. Pleni šarmom, ljubazan je i zavodi pogledom. Može da bude “skockan” u skladu sa najnovijim trendovima ili boemski tip koji ne prati modu, ali uvek ima lepe manire i kavaljerski pristup.

[adsenseyu4]

BLIZANCI – Najčešće je visok i vitak, svetlije kose i večiti dečak, čak i u poznim godinama. Zabavan, komunikativan, tačno zna kako da šarmira žene. Prvi put ga vidite, ali imate utisak kao da se znate godinama. Omiljen je u društvu, duhovit, druželjubiv, uvek spreman za akciju.

RAK – Deluje usporeno i mirno, ali žene osećaju dubinu emocija koja se krije ispod površine, nailaze na razumevanje i nežnost. Muškarac Rak može da bude i mačo, dinamičan, atraktivan zavodnik, ali i takav tip mašta o idealnoj ljubavi, toplom domu i porodici.

LAV – Svi pogledi su uprti u njega, privlači pažnju gde god da se pojavi, hoda ponosno, deluje autoritativno, ima lepu često talasastu kosu, izražajne oči, jaču muskulaturu i krupne šake. Samouveren je, šarmantan, otmen i detinjast. Bilo da je opušten ili ljut iz nekog razloga, uvek je dostojanstven.

DEVICA – Ovo je veliki šarmer, nasmejan, ljubazan, komunikativan, duhovit, zabavan. Dugo zadržava mladolik izgled, više voli da se oblači ležerno i nosi farmerke nego skupa odela. Sklon je krajnostima, a u razgovoru i raspravama. Obraća pažnju na detalje i ima dobro pamćenje.

VAGA – Ovaj horoskopski znak, pod uticajem Venere, uvek pleni šarmom. Muški predstavnici su nenametljivi u društvu, imaju urođenu otmenost, prema ženama su kavaljeri i nikada ih ne ostavljaju na cedilu. Izgled im je veoma važan, a posebnu pažnju posvećuju frizuri. Deluju uredno i negovano, uglavnom su svetlijeg tena i do poznih godina deluju mladoliko.

[adsenseyu4]

ŠKORPIJA – Harizma, seksi imidž, zavodnički osmeh i džentlmenski maniri privlače žene kao magnet i zato vole da budu u društvu muškarca Škorpije. Čak i predstavnici koji na prvi pogled deluju sasvim mirno i dobrodušno, ostavljaju jak utisak na dame jer naslućuju da su opasni. Izraz lica nikada ne otkriva njegove misli i namere.

STRELAC – Uglavnom je krupan, pa može da deluje lenjo i usporeno, a zapravo je sportski tip. Osvaja neposrednošću i duhovitošću, naročito ako nije fizički atraktivan. Oblači se ležerno i sportski, dinamičan je i ne drži ga mesto. Voli putovanja i provod, deluje mladoliko više zbog svog ponašanja nego zbog izgleda.

JARAC – Ima prodoran i pronicljiv pogled, deluje pomalo hladno i uzdržano, što uglavnom intrigira žene. Srednje je visine, tamnije kose, a ukoliko ima svetliju put, do poznih godina izgleda mladoliko. Nije mnogo komunikativan sa nepoznatima, dok je sa onima koje dobro poznaje veoma pričljiv, zabavan, opušten.

VODOLIJA – Zanimljiv je, neobičan, šarmantan i često hoda pogrbljeno. Iako deluje rasejano, njegovom pronicljivom pogledu ništa ne može da promakne. Vodi računa o oblačenju, ili nosi brendiranu garderobu ili neguje svoj stil, po kojem je prepoznatljiv. Voli umetnost, nauku, radoznao je u razgovoru.

RIBE – Pogled muškarca Ribe uvek govori više od reči, ali mnogo toga i skriva. Pokreti su mu hitri, kosa često “neposlušna”, crte lica prijatne, a ten nežan. Deluje energično, mladoliko i voli da se doteruje. Retko kada ostavlja utisak grubijana i mačo muškarca, već osobe koja uvek želi da pomogne.

(Novosti)