PREKINUTO SNIMANJE ZBOG BRUTALNOG OBRAČUNA: Jelena Karleuša, Viki Miljković i TEŠKE uvrede (VIDEO)

Karleuša

Foto: Printskrin/ Youtube/SamoZaVaseOc

– Ja sam diva, zato što sam ja svetska zvezda koja se pojavljuje u svetskim medijima, a ti ne možeš da se pojaviš ni u šabačkog tržnom centru da eventualno otpevaš nešto ispred – bila je besna Karleuša

U najavi nove epizode “Zvezda Granda” mogli smo da vidimo kako je tačno došlo do svađe između Viki Miljković i Jelene Karleuše, zbog koje je posle, kako se priča, prekinuto, na kratko, snimanje ovog takmičenja. Sve je krenulo posle nastupa takmičarki koje se, bar po mišljenju žirija, nisu baš proslavile.

Prilično ošta u svom komentaru bila je Jelena Karleuša.

– Zabole ih za vas, zato se i borite – rekla je Karleuša kandidatkinjama, a onda je svakome od članova žirija podelila “fudbalske” uloge.

 

[adsenseyu4]

– Imamo jednog poštenog sudiju i jednog korupiranog (misleći na Sašu Popovića i Snežanu Đurišić. imamo Ronalda (aludirajući na sebe), imamo jednog Mesija (pokazujući na Mariju Šerifović). Može Mesi da bude i Aca. Imamo skupljača lopti, onog nebitnog (pokazujući na Viki Miljković), imamo matorog koji sedi na klupi (Bosanca) i jednog standardnog dobrog defendera (Anu Bekutu) – rekla je JK.

Ova Jelenina podela se nikako nije dopala Viki Miljković, koja je reagovala.

– Mi ovde imamo samozvanog Ronalda kao što imamo samozvanu divu – rekla je Viki, a onda je Karleuša eksplodirala.

– Ja sam diva, zato što sam ja svetska zvezda koja se pojavljuje u svetskim medijima, a ti ne možeš da se pojaviš ni u šabačkog tržnom centru da eventualno otpevaš nešto ispred… Nemoj više nikada sebi da si dala pravo da se obratiš divi, a da je nisi pitala da li možeš da joj persiraš ili per tu – rekla joj je JK.

Pogledajte:

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)

 

[adsenseyu1]

[adsenseyu2]