PRATIO SUPRUGU DRONOM I SAZNAO BOLNU ISTINU: “Gledao sam kako mi se BRAK RASPADA”

Foto: youtube

Foto: youtube

Na Jutjubu se pojavio video-snimak razarenog supruga koji tvrdi da je uhvatio ženu u preljubi nakon što ju je uhodio bespilotnom letelicom.

Naime, autor snimka koji se potpisao kao YAOG tvrdi kako je postao sumnjičav nekoliko nedelja pre nego je odlučio da iskoristi dron, jer je njegova supruga počela čudno da se ponaša. Rekao je kako je primio poziv, u kom ga je nepoznati čovek upozorio da se nešto događa.

Dva puta je pokušao da je prati, no oba puta se ispostavilo da je pogrešio, jer je supruga išla pravo na posao. Tada je došao na ideju da upotrebi dron.

Njegova žena je tog dana krenula je iz kuće i skrenula s uobičajene putanje kojom inače ide na posao, a potom se na parkingu iza supermarketa našla s navodnim ljubavnikom.

Grad veličine oraha se obrušio na Šumadiju, vozači na “Milošu Velikom” bežali u tunel da se sakriju

– Evo je, vadi kosu iz kaputa. Sjajno, ulepšaj se za tipa s kojim ćeš prevariti svog muža. Tako je, potrudi se da tvoja kosa izgleda lepo. Je li to ona češlja kosu? Ne znam šta radi. Ulepšava se za je***e – čuje se glas prevarenog muža koji je vodio monolog opisujući svaki korak svoje supruge.

Žena potom prelazi raskrsnicu i stiže na mesto sastanka, gde je po nju došao automobil.

– Ako pogledate pažljivo, videćete kako 18 godina braka odlazi u propast. Gledajte. 18 godina, bum! Osamnaet je****h godina je nestalo! Ona ih je samo tako odbacila.

A imali smo dobar brak, barem sam tako mislio. Očito to nije bilo tako. E pa je** se! – rekao je muž.

I dok mnogi veruju da je snimak stvaran, drugi nisu tako uvereni, i tvrde da čovek jednostavno pokušava da zaradi na oglašavanju.

Oni koji veruju u istinitost snimka, optužuju ga da je jeziv jer je snimao ženu bez znanja. Otkako je objavljen na Jutjubu, Lajvliku i Reditu, video-snimak je pregledan više desetina hiljada puta.

       

(Dnevne.rs/Blic.rs /Izvor:Jutarnji list)