POZAJMIO SAM KOMŠIJI 1000 EVRA: Neko je pozvonio na vrata nakon 7 dana! UŠTEDEO JE BOGA OCA

pare

Foto: Telegraf.rs

Taksisti uvek imaju zanimljive priče, a tako je status ovog taksiste objavljenog na društvenim mrežama za kratko vreme obišao region.

Kako je napisao na početku status, neko je ušao u njegov taksi posle dugog, napornog radnog dana, a taksista je bio veoma raspoložen za razgovor.

“Šta se desilo skoro meni i ženi. Zvoni nam neko na vrata u sred noći.

Pogledao sam kroz špijunku, vidim komšija, 30-tak godina, plače. Znamo se samo iz viđenja, ali znam da mu je preselio otac. Otvaram mu, pa ustaje i moja žena.

– Komšija, šta se dešava, jesi dobro, pitam ga. Žena izjavljuje saučešće.

– Izvinite, molim vas, jer vas budim ovako kasno. Treba oca da da ispratim na počinak, sad razmišljam i shvatam da neću imati para.

NAJNOVIJA JEZIVA SVEDOČENJA O ŽUTOJ KUĆI: Priprema, pucanj u glavu, pa POD NOŽ, a bogataši čekaju.. (UZNEMIRUJUĆE)

– Kakvo vreme. Žao mi je. Koliko ti treba, komšija?

– Treba mi, ako imaš da mi pozajmiš 1000 eura.

Pogledamo se žena i ja. Jeziva tišina. Imam, kažem mu. Imam prokletih hiljadu eura, iako imam i malo dete. Jedva poznajem čoveka. Ali znam kako je kada se nema. Imam tih hiljadu, je*em li ih i dat ću mu ih .

– Slušaj, komšija. Ni sam ne vjerujem da ovo kažem. Vrata smo do vrata pa ću ti dati pare. Samo mi reci u dan kad ćeš da mi vratiš. Otac sam, malo mi je dete. Nemoj da me teraš da se mlatimo zbog novca.

– Vraćam ti za nedelju dana

UBIO I OBEZGLAVIO SVOJU DEVOJKU: Odbila da se uda za njega, on se tog trenutka pretvorio u MONSTRUMA (FOTO)

– Ne s*ri. Lepo ti kažem ne se*i. Daću ti, nosi, ali reci za mesec dana, za nedelju znam da ne možeš da vratiš. Nemoj to da radiš.

– Dajem ti svoju reč.

Prošlo nedelju dana. Zvoni komšija. Otvaram. Vidim, nosi kafe, slatkiše… Već čekam da krene da se izvinjava i prolongira.

Foto: Dnevne.rs/PIxabay

– Komšija, ovako. Kafa je za tebe i gospođu, čokolada za malu. A evo hiljadu eura, kako sam i obećao. Hvala ti dok sam živ. Niko nije htio da mi pozajmi. Moj matori je bio stipsa, ostario, pamet mu popustila, preturao po kontejnerima i čuvao pare. Uštedio je boga oca. Znao sam da jeste, samo nisam znao gde je sakrio. Reci ako ti treba kamata.

– Ne treba ništa. Živ bio.

(Dnevne.rs/Espreso.rs/Izvor: Novi.ba)