POVUKAO SE SA JAVNE SCENE ZBOG NEGATIVNIH KOMENTARA: Evo kako danas izgleda Cobe (FOTO)

pevač

Foto: printscreen/youtube

Slobodan Batjarević Cobe bio je jedan od finalista pređašnje sezone Zvezda Granda. Ipak, malo nakon uspoona, Cobe se povukao sa scene.

Cobe se iz medija povukao 2012. godine jer su ga pogodili negativni komentari za pesmu “Gel ,gel kupujem” koje je pročitao na Jutjubu.

[adsenseyu5]

On je u emisiji “Grand magazin” 2015. godine ispričao da mu je tu pesmu napisao Dragan Kojić Keba, ali da se publici nije svidela, pa je rešio da se povuče. Nakon dvogodišnje pauze Cobe se ponovo vratio muzici i to novom pesmom.

VODITELJKI DEČKA RAZNELI U DŽIPU, ONA ČUDOM PREŽIVELA: Malo poznati detalji iz života Bojane Ristivojević

Posle “Farme 3” sam dobio pesmu koju je za mene napisao Dragan Kojić Keba, koji me je inače od svih starijih kolega i najviše podržavao. On je hteo da mi učini i ne sluteći da će pema “Gel, gel kupujem” doživeti neuspeh.

Toliko sam negativnih komentara dobio na Jutjubu, toliko sam se razočarao, i sve sam to primio previše k srcu. To je bio jedan od razloga nepojavljivanja u medijima, ali sam nastavio sa svadbama i tezgama. Čekao sam da se ta prašina oko te pesme slegne, da se zaboravi”, rekao je Cobe.

Evo kako danas izgleda

Foto: printscreen

(Dnevne.rs/izvor:Kurir.rs)

[adsenseyu4]

[adsenseyu2]