POTRESNA SCENA IZ ŽIVOTA ZDRAVKA ČOLIĆA: Moju suprugu je nožem napala…

pevač

Foto: promo

Slavni pevač se oduvek trudio da svoj privatan život drži daleko od očiju javnosti, ali je o jednom jezivom incidentu koji se dogodio njegovog ženi progovorio za medije.

Mnogo toga sam prošao i doživeo u životu. Jednom je moju suprugu nožem napala neka obožavateljka i posekla je po licu.Sandra se izmakla, ali ju je ova malo zakačila, srećom bez većih posledica.

To je bilo davno, ali se i dan-danas sećam toga. Moja žena drugih većih neprijatnosti nije imala, jer se ne eksponira, nije taj tip, a i smatram da žena i deca treba da budu daleko od očiju javnosti – rekao je Čola u jednom intervjuu.

Foto ilustracija: Dnevne.rs, pixabay

On je objasnio da je u ovom slučaju sreća u nesreći bila to što njegova zakonita supruga nije ljubomorna, pa se drama brzo završila.

Moja supruga je reagovala kako treba. Ona razume moj posao. Mislim da to pozitivno deluje na nju. Ona to doživljava kao dobro i lepo, kao nešto što predstavlja deo mene.

Ta publika je godinama uz mene i podržava to što radim. Verujem da može da joj bude samo drago zbog toga – rekao je pevač

   

(Dnevne.rs, pink,rs)