PORED KOVERTE SA NOVCEM ANA I IVAN TRAŽILI JOŠ JEDAN POKLON ZA SVADBENO VENČANJE: O njima sada pričaju svi na Balkanu!

mlada

Foto: Dnevne.rs/pixabay

Na pozivnicama za svadbu mladi bračni parovi u Makedoniji sve češće pišu da im se umesto kabastih poklona – pegli, miksera, servisa za jelo i slično, u koverat stave pare. Međutim, jedan mladi bračni par iz Bitolja, Ana i Igor Stojanovi je uradio nešto sasvim suprotno

Goste su zamolili da im umesto cveća ili bombonjera, koji „idu“ uz svadbene poklone, donesu dečije igračke, bojanke, slikovnice, a razlog je veoma lep i human.

[adsenseyu5]

Sve dobijene dečije igračke, a bilo ih je dosta, poklonili su Zavodu za rehabilitaciju dece sa oštećenim sluhom, govorom i glasom u Bitolju, i tako usrećili mališane koji posećuju ovu ustanovu.

POSLEDNJE PROROČANSTVO TARABIĆA: Počeće OPŠTI RAT, a Srbiju će jedna stvar spasti katastrofe

Prelep je osećaj kada se radost i sreća podeli sa nekim drugim. Upravo zato smo ja i moj suprug Igor odlučili da putem svadbenih pozivnica od naših gostiju zatražimo da nam umesto buketa cveća ili bombonjera, donesu dečije igračke, bojanke, slikovnice kako bi smo ih mogli donirati Zavodu za rehabilitaciju dece sa oštećenim sluhom, govorom i glasom u Bitolju.

NARODNA VEROVANJA NA PREOBRAŽENJE: Ovo sutra NIKAKO NE SMETE da radite! (INFO)

-Moram priznati da su nas gosti prijatno iznenadili pozitivnim reakcijama i velikim brojem igračaka koje su doneli za decu kojima smo ih kasnije poklonili. Radost i osmesi na njihovim licima ispunili su naša srca, a taj osećaj se ne može rečima opisati. Želja nam je da ovaj naš gest bude podstrek svim drugim devojkama koje nameravaju da stupe u brak da učine nešto slično i pomognu onima kojima je pomoć neophodna, jer uvek je pravo vreme da se učini nešto dobro i humano – izjavila je Ana Stojanovi za Bitoljski vesnik.

NEDELJNI HOROSKOP OD 21. DO 27. AVGUSTA 2017: Ovna očekuju zanimljive vesti, Vodolija zavodi (LJUBAV, KARIJERA, ZDRAVLJE)

Direktorka Zavoda za rehabilitaciju dece sa oštećenim sluhom, govorom i glasom u Bitolju, Aneta Đorđievska nije krila oduševljenje što je jedan mladi bračni par odlučio da im na nesvakidašnji način donira igračke.

– Ove dečije rekvizite koriste sva deca u Zavodu, a najviše ona koja imaju veća oštećenja govora i glasa – izjavila je direktorka Aneta Đorđievska.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor:D.J.,Telegraf.rs)

[adsenseyu2]