POKLON KOJI ĆE PAMTITI ZAUVEK: Ovako je Jelena ČESTITALA rođendan Novaku (FOTO)

tenis

Foto: fejsbuk

Sve što je želela da mu pokloni, bilo joj je u srcu i Jelena je rešila da stavi na papir najnežnije reči o ljubavi prema Novaku, o tome koliko joj znači njihova porodica, kaže izvor “Blica”

Sigurno je da je izgubljeno finale u Rimu malo pokvarilo raspoloženje kako Novaku, tako i članovima njegove porodice, ali njegova supruga Jelena uvek zna kako da ga podigne i oraspoloži. Samo dan posle finala u Rimu, Novak je slavio svoj 30. rođendan u krugu svojih najbližih, a Jelena je želela da mu pokloni nešto posebno. Jer Novak je učinio svoju porodicu ponosnom, učinio je naciju ponosnom, a najponosnija od svih je sigurno njegova Jelena, ljubav njegovog života. Njih dvoje godinama dele i dobro i zlo, dele sve strahove, sumnje, radosti i pobede…

– Jelena je ove godine želela da za jubilarni 30. rođendan rođendan svom Novaku pokloni nešto što će pamtiti. Prosto je osetila da sve što želi da mu pokloni je zapravo u njoj, njenim mislima koje joj prolaze kroz glavu svaki put kada ga vidi. Zato je pre nekog vremena sela i počela da piše priču o njima, njihovoj ljubavi, njihovom odnosu, svemu što oseća, želi, svemu o čemu razmišlja, zbog čega strahuje… Neverovatna priča o Novakovom i njenom životu – otkriva izvor za “Blic” i dodaje:

 

[adsenseyu1]

– Novak je bio zatečen kada je pročitao šta je Jelena napisala. Nema tu ničeg što on zapravo nije znao i osećao, ali način na koji je Jelena to napisala ga je oduševio. Doveo do suza takoreći. Jelenina snaga i jačina su oslonac koji je on uvek imao, a njegov osmeh je nešto bez čega ona ne bi mogla da živi. Sve to je deo ove emotivne, ali i motivacione priče koju je Jelena napisala za svog muža – kaže dalje izvor “Blica”.

ALEKSANDAR VUČIĆ: Rešili bi VELIKI DEO SVOJIH PROBLEMA ulaskom u NATO, ali..

A kako saznajemo, priča je tako napisana da može svakome da posluži kao podsetnik da ljubav ne treba da se zapostavi, da dvoje moraju i mogu da budu jedno kada je reč o planovima, ciljevima i željama.

Jelena i Novak u Monte Karlu

Foto: Fejsbuk/Novak Đoković

Juče je porodica Đoković bila na okupu u Noletovom domu u Monte Karlu, a razloga za slavlje je, osim Noletovog rođendana, bilo još: Novak je juče objavio da je postao “krokodil”, odnosno da je čuvena kompanija “Lakost” njegov novi sponzor.

(Dnevne.rs/Izvor:Blic.rs)

 

[adsenseyu4]

[adsenseyu2]