Pogledajte prikaze zbog kojih nam se prošle godine dizala kosa na glavi! (VIDEO)

hodnik
Ni u 2014. nije manjkalo svedočenja i dokaza o postojanju zagrobnog života, a ovih sedam video-snimaka duhova i raznih prikaza su nam najviše dizali kosu na glavi. Ovi snimci najviše su zaintrigirali svetsku i našu javnost.

1. Duh u plamenu – Autor fotografije je američki vatrogasac Daglas Tipold. Fotografiju je napravio kad je njegov tim gasio kuću u gradu Geriju u Indijani, pa ju je objavio na Fejsbuku.

2. Duh starice u pabu u Njukaslu – Kao i većina njihovih vršnjakinja, Engleskinje Kejli Etkinson i Viktorija Grivz odlučile su da snime jedan selfi dok su bile u noćnom provodu. Nisu računale da će im se pridružiti nepozvanoo društvo.

https://www.youtube.com/watch?v=Ju1y6NMrm8s

3. Starica i njezina unučica u odrazu na prozoru – Prizor je snimljen u palači Loftus u Irskoj, koja je već vekovima na glasu kao ukleta. Snimio ih je turista Tomas Biviz.

4. Kad se stolovi i stolice pomeraju sami od sebe – Obratite pažnju na položaj stola (dole levo) na početku i na kraju videa, kao i na jednu od stolica u sredini.

[adsenseyu4]

 

Ako nisu duhovi, onda su samo pomoću konopca mogli ovako da se pokreću, što bi značilo da je u pitanju podvala. Međutim, ovo je snimak kamere za nadzor u londonskoom pozorištu “Bruksajd” i to za vreme gostovanja medijuma Roja Robertsa.

5. Prikaze iza leđa istraživača paranormalnog – Istraživači paranormalnih pojava Sefton možda su ovo namestili da bi se o njima pričalo u medijima, a možda i jeste sirov materijal. Nažalost, niko ne može sa sigurnošću da tvrdi o čemu je reč. Možemo jedino da podsetimo na njihovo iskustvo u dvorcu “Stenli” u Čelziju.

6. Prizivali duhove i završili u teškom stanju u bolnici – Aleksandra Huerta (22), njen brat Serđo (23) i njihov rođak Fernando Kuevas (18) završili su u bolnici u teškom psihičkom stanju pošto su u kući u meksičkom selu San Huan Tlakotnesu prizivali duhove pomoću ploče “Kvidži”. Njihove muke snimio je kamerom na mobilnom telefonu jedan od zapanjenih lekara, pa je u javnost procureo snimak kako Aleksandra zastrašujuće reži svezana u kolima Hitne pomoći, kao da je opsednuta. Devojka je govorila da će svi pomreti, pa su morali da je vežu da se ne bi povredila, a svo troje su stigli u bolnicu u nekoj vrsti transa.

“Mišići su im se nekontrolisano grčili, halucinirali su, a na trenutke su postajali gluvi i slepi”, izjavio je za medije doktor Viktor Demesa, koji ih je primio u javnoj bolnici u Tepoztlanu. Demesa nije želeo da nagađa da li su troje mladih starno posednuti ili su sami sebe ubedili u to. Tek, smirili su ih pomoću kombinacije lekova za smirenje i protiv bolova.

7. Senka koja se nije odvajala od starca – Ako ovde govorimo o montaži ili nekoj mrlji na snimku, u redu. Međutim ako je starca stvarno pratio neki entitet, ostaje nam širok spektar mogućnosti da zaključujemo ko i šta sve živi odmah ovde, pored nas.

(24sata.hr)

[adsenseyu1]