PODIGLI GLEDANOST PA ZARADILI BONUS: Evo koliko su novca dobili Miki i Nadežda za intimni odnos pred kamerama

Zadruga

Foto: printscreen/Pink

Pčelar i pevačica sve su iznenadili intimnim odnosom pred kamerama, a kako su time podigli gledanost i postali tema broj jedan, produkcija je odlučila da ih časti.

Miki Đuričić i Nadežda Biljić su za “odnos” u „Zadruzi“ dobili bonus od 20.000 evra, saznaje Kurir.

Pčelar iz Kupinova i pevačica iz Valjeva sve su iznenadili intimnim odnosom pred kamerama, a kako su time podigli gledanost i postali tema broj jedan u svim medijima, produkcija je odlučila da ih novčano časti. Tako je na njihove račune, na koje već dobijaju honorare, legao i bonus od po 10.000 evra za svakog.

Upravo zbog toga njih dvoje su odlučili da otvoreno pričaju o intimnom odnosu, iako su na početku bili besni što su ih kamere snimile kad su se, dok su ostali učesnici slavili Uskrs, iskrali u ekonomsko dvorište i prepustili se strastima.

OTKRIVENA TAJNA POSLE 18 GODINA: Vanja Bulić otkrio koliki su otkup platili Brena i Boba za sina Stefana

Čuva svoju teritoriju

Ponesen ovakvim razvojem situacije, Miki je svojoj partnerki ponudio da ponovo imaju intimni odnos, ali umorna Nadežda morala je da ga odbije.

– Imala sam malopre s Banetom Čolakom u WC – rekla mu je pevačica.

Miki je odahnuo jer ga nije odvela na njihovo mesto, a potom je izašao napolje i kroz smeh prepričao Bori Santani ovu situaciju. Ipak, kako bi zaštitila svoju teritoriju, Nadežda je, dok je masirala Baneta, cimerki Dragici poručila da ne dira njene muškarce.

SJAJAN TRIK: Ostao mu je ključ u kolima, nećete verovati kako je otvorio automobil (VIDEO)

– Ženama kažem da mi ne diraju njih dvojicu – Baneta i Mikija – rekla je Biljićeva, koja je dočekala pet minuta popularnosti, pa se igra s muškarcima u rijalitiju, čime je sve bliža cilju – da se dočepa glavne nagrade!

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir / Lj. Stanišić – J. Stuparušić)