POBEDNIK PRVE SEZONE VELIKOG BRATA U SRBIJI: Evo šta danas radi Ivan Ljuba

Foto: Printscreen/youtube

Foto: Printscreen/youtube

Pijanista i profesor Ivan Ljuba prve je pobednik sezone „Velikog brata”.

Sem što je poznat po učešću u rijaliti šou, javnost ga znai kao veliki ljubitelj ptica.
Nakon pobede u “Velikom bratu”, Ivan je od nagrade kupio stanu. Svira klavir što mu je profesija i kao pijaniste, ali i profesora u muzičkoj školi.

[adsenseyu4]

Paralelno sa Muzičkom akademijom, koju je s uspehom završio, studirao je i Medicinski fakultet, koji je zbog životnih okolnosti (smrti majke), morao da napusti.

“Na kraju prve godine umrla mi je mama, počeo je raskol i raspad svega. Imam dva starija brata, Filipa i Davida, ali Filip je izbegavao da se eksponira, on je još gori od mene. Jedan brat mi je oženjen i živi u Rakovici sa ženom i dve ćerke, a drugi je u tatinom stanu, dok je tata kod prijateljice. Radim kao profesor klavira u osnovnoj muzičkoj školi, a đaci su mi od pet do trinaest-četrnaest godina. Zovu me Ivan i sve češće mi se obraćaju sa ti, a trebalo bi sa vi. Ne zbog mene, nego iz poštovanja prema instituciji koju predstavljam. Napolju možemo na ti, meni ne smeta, ali problem je kad mi na hodniku viknu: „Ej, Ivane!” Nisam strog. A šta znači biti strog? Kada uzmu maha, priđem im na njihovom jeziku, znam kad treba da se zategne”, ispičao je ranije Ivan.

U slobodno vreme bavi se paraglajdingom, posle pobede održao je koncerte u Beogradu, Vršcu, Pančevu…

 

(Dnevne.rs /Izvor:Stil.kurir.rs)

[adsenseyu5]

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]