PEVAČICA ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ SADA ŽIVI SA DEČKOM, A ONO ŠTO RADI CECA U NJENOM DOMU ĆE VAS IZNENADITI! (FOTO)

ćerka

Foto: Facebook/svetlanacecaraznatovic

Pevačica Anastasija Ražnatović važi za najpopularniju zvezdu mlađe generacije u našem regionu. Ipak, ona je bila u žiži javnosti celog života zbog velike popularnosti koju ima njena majka pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, a Anastasija je priznala da neretko pokuša da se kamuflira kako je niko ne bi prepoznao.

Ja sam preko dana bez šminke, moglo bi se reći neprepoznatljiva. Iz kola idem u Darkov studio, iz studija kući tako da me niko ne može videti.Ja naravno volim kad mi priđe neko ko me prepozna, ko voli moje pesme i uvek mi je drago – rekla je Anastasija za jedan makedonski medij, a prenosi emisija “EKSKLUZIVno”.

Mlada pevačica uživa u ljubavi sa svojim izabranikom Đorđem Kuljićem, koji ne voli da se eksponira u javnosti. Zato se Anastasija trudi da taj deo svog života drži daleko od očiju javnosti koliko god je to moguće.

– Ja se zaista trudim, svom snagom, da taj deo života makar ostane, koliko može, privatan. Moj partner ne voli da se eksponira medijski, to je nešto što ja poštujem i ne može niko naterati bilo koga da to voli ili da se snalazi u tome, ima potpuno pravo da to ne želi.

ZNAŠ, SAD SAM OŽENJEN! NEMA SKIDANJA, MORAMO DA POŠTUJEMO MOJU SUPRUGU! Nakon meča Đoković je ugledao NJU na tribinama i onda je usledio pravi ŠOU!

Tako da se stvarno trudim da taj deo života ostane privatan i mislim da to dobro radim. Ali eto, kad se desi da ne znamo da su tu mediji, pa nas ufotkaju, šta ćemo, ipak sam ja javna ličnost – ispričala je Anastasija i otkrila čime je Đorđe osvojio:

Pa najbitnije mi je u tim emotivnim odnosima da je neko pošten, iskren, jednostavno da ima poštovanje, to mi je najvažnije od svega. Anastasija je pre izvesnog vremena započela zajednički život sa Đorđem, što je njenoj majci najteže palo.

– Ništa se nije promenilo specijalno otkad sam se preselila, svi znaju da deca moraju u jednom trenutku da odrastu i da naprave sledeći korak. Da li to bilo u ljubavnom smislu, da živite sa nekim ili da živite sami. Mami je bilo krivo jer voli da svi budemo na okupu, ali podržala me je, ponekad i prespava kod mene – ispričala je Anastasija.

         

(Dnevne.rs /Izvor: pink.rs)