PESMA IZ DUŠE: Kad mala Sofija iz Srbije zapeva rusku himnu, to je samo da ćutite i uživate! (VIDEO)

sofija-dnevne
Mala Sofija je ćerka učiteljice ruskog jezika Nataše Jeftić, koja predaje ruski ne samo učenicima, već i svojoj deci, i to od najmanjeg uzrasta, a tokako ova devojčica peva rusku himnu je oduševilo korisnike društvenih mreža.

Đaci škole „Momčilo Živojinović“ u Mladenovcu sa zadovoljstvom dolaze na časove i vannastavne aktivnosti Nataše Jeftić, nastavnice ruskog jezika, prenose tamošnji mediji.

Nataša ume da usadi učenicima ljubav prema ruskom jeziku i dobro zna šta su to entuzijazam, bodrost i odanost svome poslu.Pored nastave ruskog jezika Nataša se bavi i prevođenjem, a peva i srpske narodne pesme u horu.

Pokreće je ogromna ljubav prema Rusiji i ruskoj kulturi koju uspeva da usadi stotinama svojih učenika.Ona je zavolela Rusiju još u detinjstvu.

Jednom su na Cetinje u goste mitropolitu Amfilohiju došla deca iz Rusije – hor iz Sankt Peterburga i učenici jedne privatne moskovske gimnazije.

NIKO NIKADA SE NIJE VOLEO KAO BEKIM I BRANKA: Njihovoj velikoj ljubavi divila se cela Jugoslavija, a onda je jedan METAK PREKINUO SVE (FOTO)

Nataša je pevala sa njima, pokazivala im grad i od njih saznala mnogo toga o velikoj bratskoj zemlji.

Međutim, to koliko joj znači ova zemlja, najbolje se vidi kada njena ćerkica zapeva rusku himnu.

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)