Period najače energije: Ušli smo u VLADAVINU VODOLIJE, evo šta se svakom znaku sprema!

horoskop

pixabay

21. januara ušli smo u vladavinu Vodolije, a evo šta će period do 19. februara doneti svakom znaku ponaosob!

Ovan

Vreme je da poradite na društvenom životu! Družite se s prijateljima, ojačajte društvene veze. Vreme je da zasijate i potpuno uživate!

Bik

Šta želite, BikoviUniverzum je spreman da vam da sve što poželite u ovom periodu. Samo morate da shvatite šta je to što zaista želite. Ostvarićete sve uz pomoć moćne energije Vodolije.

Blizanci

Sve znanje koje ste stekli proteklih godina postaće još jače i bolje. Imaćete priliku i da ga podelite sa drugima kroz treninge i javne govore. Nemojte da propustite ovu šansu – možete i da je unovčite.

Rak

Tokom vladavine Vodolije morate da pustite druge ljude da vas bolje upoznaju. Malo prijateljske pomoći otvoriće vam nove vidike. Pokažite svoju dobru stranu – vama nije lako da se otvorite, ali zaista će vredeti.

MAČKA POTPUNI HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Naučio je macu NEOBIČNOM triku (VIDEO)

Lav

Februar će za vas biti mesec testiranja vaših ljubavnih i partnerskih veština. Pažljivo radite na svojoj vezi. Ako želite da je zadržite, morate joj se mnogo više posvetiti nego do sada.

Devica

Ljubav prema sebi biće vaš prioritet tokom ovog perioda. Da biste postali bolji, morate prvo u potpunosti da prihvatite sebe. Vaš um će se konačno umiriti i naučićete da volite sebe bezuslovno, što vam je u ovom trenutku neophodno

Vaga

Ne prestajte da stvarate! Vaša kreativnost je na vrhuncu tokom ovog perioda, pa je sjajno vreme da renovirate stan ili osmislite novi, veliki projekat, koji će biti i te kako uspešan. Radite sve ono što vas ispunjava i što vas čini boljom osobom.

Škorpija

Smirite se i opustite. Način na koji se nosite sa emocijama promeniće se u skladu sa promenama načina razmišljanja. Bićete objektivniji u donošenju odluka, što će na kraju za vas biti veoma dobro.

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2020: Baksuzni mesec za Device! (ASTROLOGIJA)

Strelac

Tokom vladavine Vodolije imate velike šanse da pronađete ljubav svog života.

 Osobe suprotnog pola privlačiće vaša jaka energija, a energija Vodolije će vam u tome dodatno pomoći.

Jarac

Vaš cilj je u ovom periodu da zaradite još novca. Imate velike šanse da u tome uspete, samo budite samopoudani i polako idite ka ostvarenju svojih planova.

Vodolija

Sunce u vašem znaku bukvalno vrišti uspeh

REAGUJTE NA VREME: Kako da očistite pluća i grlo od NAGOMILANOG ŠLAJMA

Uživajte i fokusirajte se na ono što vas čini srećnim, a sve ostalo će praktično samo doći.

Ribe

Vreme je da se posvetite detaljnom istraživanju svoje ličnosti. Morate da odlučite kakvi ljudi i kakav posao vam odgovara. Vreme je da se oslobodite svega što vas sputava i opterećuje.

     

(Dnevne.rs/Izvor: Stil.kurir.rs)