PAMTIMO GA KAO PLAVOG MOMKA DUGE KOSE! Ne možete ni da zamislite kako slavni Krasić danas izgleda! (FOTO)

fudbaler

Miloš Krasić, Foto: Youtube/stefanreddevil

Bio je glavna uzdanica Antićeve selekcije.

Možda je nepravedno izdvojiti samo dva igrača u takvoj pobedničkoj ekipi kakva je bila selekcija Srbije pod vođstvom Radomira Antića, ali činjenica je da je uspeh tog tima u napadu uglavnom zavisio od raspoloženja Miloša Krasića i Milana Jovanovića.

Dvojica krilnih igrača su tada bili u životnoj formi i njihovi prodori donosili su ogromnu opasnost protivničkim ekipama, uglavnom sa Žigićem ili Pantelićem kao egzekutorima.

Nošeni ovim tandemom, naši momci su kvalifikacije sa Svetsko prvenstvo 2010. godine završili na prvom mestu, ispred jedne Francuske. Krasić je kasnije postao čak jedan od tragičara na samom šampionatu kada je promašio šansu jedan na jedan sa Švarcerom, ali za lepe stvari ćemo mu večno biti zahvalni.

Kao što ga se sećamo, Krasa je bio nadaleko poznat po svojoj vihorom nošenoj plavoj kosi, a taj imidž gaji i danas i sasvim neverovatno, izgleda skoro pa nepromenjeno.

Ono što je promena u njegovom izgledu jeste brada koju nosi u poslednje vreme, što samo dodaje na karakterističnosti njegovog izgleda, iako je i ranije bio i te kako svojstven. Takođe, da se primetiti da je nekadašnji reprezentativac dobio koji kilogram u odnosu na ona vremena od pre devet leta.

 

(Dnevne.rs /Izvor: Alo.rs/S.M.)