Pametne žene ovo praktikuju: Evo šta je glavni adut za držanje muškarca u šaci!

horoskop

Ako ste se ikada zapitale kako da zadržite muškarca, zaboravite na to da mu idete niz dlaku

Udovoljavate mu u svemu, pazite na njega i on vas voli, ali ga i dalje nemate u šaci. Vreme je da se okrenete sebi i pokažete malo sebičluka.

Tačno je da prevelika doza samoživosti može da naškodi i vama i njemu, ali umerenost vam neće uništiti vezu, čak će je ojačati. Za ovo tumačenje postoji inaučna potvrda. Naime, istraživanja su pokazala da su sebične žene srećnije i zadovoljnije sobom i u svojim vezama.

Ako sebičnu ženu definišemo kao potpunu suprotnost onoj koja stoji na usluzi 24 sata dnevno, onda bi trebalo da naučite da mu kažete NE i imate svoj život. Ne samo da ćete njemu izgledati izazovnije i sigurnije, nego ćete i sebi umanjiti stres. Kada se previše dajete, a malo ulažete u sebe i poštujete sopstvene želje, brzo se istrošite i osećate iskorišćeno.

Zato vam predlažemo da sebičluk bude vaš adut za zavođenje i stabilnost veze. Ne kažemo da treba da budete ledene kraljice koje ne vide nikog osim sebe, već da zahtevate svoj prostor, onda kada je to potrebno. Bilo da je u pitanju izlazak sa njim umesto njegovog odlaska na utakmicu, biranje mesta za odmor ili trenutak kada ga pošaljete do prodavnice, jer se vama ne ide.

Zar niste puno puta u životu slušali da treba da se borite za sebe? Ta borba podrazumeva i ljubavno polje. Zato, budite prefinjena, seksi ratnica.

[adsenseyu4][adsenseyu4]

(index.hr)

2 Comments on "Pametne žene ovo praktikuju: Evo šta je glavni adut za držanje muškarca u šaci!"

  1. Milica Miletic | 16. јула 2015. at 14:20 |

    Apsolutno tacno i potvrdjeno tokom 30-tak godina braka. Ali ja mislim da mladje generacije tako i rade ali nije na odmet da im se ukaze na prekomerno davanje.

  2. Istina 100%.Znam iz sopstvenog iskustva.Sto sam vise udovoljavala,sve sam vise bila na podu.Sad ugadjam sebi,i super se osjecam,a on je sada malo dole.Kad mi se ne kuha ne kuham,kad mi se spava spavam.Ljepota!

Comments are closed.