Ovo je zdravstveni horoskop za mesec jul 2018. godine: Evo koga će ovog meseca pratiti pozitivna energija! (ASTROLOGIJA)

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Mesečni horoskop za zdravlje i raspoloženje

OVAN

Sve do 23. jula 2018. godine mogli biste prolaziti kroz vrlo osetljive trenutke ili biti introvertni. Slušajte šta vam osećanja govore i izbegavajte razdraženost i depresivnost. Mars, vladar Ovna, i dalje je retrogradan.

Pazite na koji način raspolažete svojom energijom. Merkur, vladar kuće zdravlje Ovna, 26. jula kreće retrogradno.Razmislite o načinu života i smanjite neprospavane noći. Budite u svemu umereni! Vreme je da krenete sa zdravijim životom.

Savet: Budite strpljiviji i nemojte izigravati žrtvu u ljubavnom životu! Nemojte preterati sa trošenjem novca na zabavu!

BIK

Vaše psihičko i fizičko stanje popraviće se u drugoj polovini jula 2018. godine. Ako imate bilo kakvih zdravstvenih poteškoća ili neugodnosti, u ovom periodu naći ćete prava rešenja.

Tokom jula strahovi i depresija su vaši najveći neprijatelji, što može uticati na donošenje odluka. Pokušajte biti optimistični, jer će se uskoro stvari promeniti na bolje.

Savet: Ne žurite sa donošenjem važnih odluka u vašem ljubavnom životu! Od 26. jula retrogradan Merkur tera vas da razmislite o temeljima na kojima ste izgradili ljubavnu vezu!

FATALAN SUSRET’: Evo kako izgleda žena Mikija Manojlovića koja je 20 godina mlađa od njega (VIDEO) (FOTO)

BLIZANCI

Ne možemo reći da nećete biti dobro, ali nakon 10. jula 2018. godine napete situacije mogu vas psihički i fizički potpuno iscrpeti. Ako imate zdravstvenih poteškoća, nemojte ih zanemariti. Posetite lekara. Pripazite na putovanjima, može doći do nezgoda. Nakon 26. jula Merkur je retrogradan, pa može biti unutrašnjih nemira.

Savet: Novac je i dalje osetljiva tema. Budite odgovorni i realni i postići ćete puno.

RAK

Tokom jula 2018. godine osećaćete se umornije, imaćete manje energije, mogli bi biti i depresivni i u brigama zbog novčane situacije. Trebalo bi da više vremena provodite sa decom, posetite mesto gde ste proveli detinjstvo. Osećaćete se bolje i napuniti baterije. Povoljan je period i da napravite kontrolu zdravstvenog stanja.

Savet: Nemojte potpisivati ugovore koji vas terete finansijski i izbegavajte finansijske špekulacije! Loša  procena je vrlo lako moguća, a posledice mogu biti neprijatne.

LAV

Saturn je i dalje retrogradan u kući posla i zdravlja, a Sunce prolazi kroz vašu kuću hroničnih bolesti, ali i izlečenja, do 23. jula 2018. godine. Bićete više izmoreni i ljuti, posebno ako pokušate da pogurate poslovni projekt koji je u zastoju. Uprkos tome, imate emotivni izvor zahvaljujući kojem možete sve prebroditi, čak i strahove, novije i starije.

Savet: Budite strpljivi u ljubavnom životu i u profesionalnom, takođe! Mrzovoljom i zapovedanjem nećete nigde stići.

DEVICA

Sa retrogradnim Marsom u kući zdravlja i Merkurom, vladarem Device, u 12. kući, trebali bi dobro brinuti o svom zdravstvenom stanju, ali i načinu na koji tretirate probleme.

Stres i zdravlje

Razmislite, kakve navike imate kada je reč o ishrani i odmoru? Stres se može odraziti na vaše zdravlje. Trebali bi pojačati unos vitamina. Budite oprezni u svemu što radite kako bi izbegli nezgode i povrede.

Savet: Budite oprezni u komunikaciji! Ako izgubite smirenost, vrlo lako može doći do agresivnih verbalnih ispada! Pokušajte se smiriti i razmislite dva puta pre nego što kažete bilo šta.

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

VAGA

Nakon 10. jula 2018. godine popraviće se vaše zdravstveno stanje i raspoloženje sa povratkom Jupitera, suvladara kuće zdravlja, zbog njegova direktnog hoda. Uprkos tome, ne bi trebali štedeti kada se radi o zdravlju i odlasku kod specijaliste ako je potrebno. Venera 10. jula prolazi kroz vašu kuću hroničnih bolesti, žrtvovanja, ali i izlečenja. Budući da je Venera u harmoničnim aspektima, obećava oslobođenje prethodnih bolesti i donosi smiren um. Možete se raspitati o alternativnoj medicini i pronaći poznatog specijalistu.

Savet: Nemojte dopustiti da mišljenja prijatelja utiču na vaš ljubavni život na bilo koji način.

ŠKORPIJA

Bićete razdražljivi tokom jula 2018. godine i porodični život može doneti puno stresa, dodatno uz ono što se događa na poslu. Mars, vladar kuće zdravlja Škorpije, je retrogradan i pravi neharmonične aspekte.

Mogli biste imati problema sa probavom. U tom slučaju odlučite se za lakšu dijetu. To će se najviše odraziti na Škorpije koje imaju nerešenih zdravstvenih problema iz prošlosti.

Savet: Pazite šta ćete žrtvovati kako biste napredovali profesionalno! Nemojte se zaneti nečime što zabavlja vaš ego!

STRELAC

Vladar Strelca, Jupiter, 10. jula 2018. godine kreće direktno i pomaže vam da otkrijete unutrašnji izvor snage koji će vam trebati kako biste ostvarili napredak i približili se svojim ciljevima.

Jupiter u direktnom hodu

Nastavite sa meditacijom, duhovnim vežbama ili onima koje vas opuštaju i donose mir ili nađite i naučite nove načine opuštanja.

Savet: Dobro isplanirajte svoje troškove i razmišljajte o stvarima dugoročno! Nemojte donositi važne finansijske odluke i za sada odložite takve pregovore!

JARAC

Osećaćete se bolje psihički i fizički nakon 10 jula 2018. godine kada Jupiter, vladar kuće zdravlja Jarca, krene direktnim hodom. U kriznim vremenima imaćete podršku prijatelja koji će vas moralno podignuti ili vas uputiti iskusnom lekaru. Krajem meseca mogu ponovno iskrsnuti neki stariji zdravstveni problemi, možda povezani sa cirkulacijom. Ako osetite pogoršanje, na vreme se obratite lekaru.

Savet: Budite oprezniji nego inače, u ovom periodu skloni ste nezgodama!

TRI NAJINTELIGENTNIJA HOROSKOPSKA ZNAKA

VODOLIJE

Sa Saturnom i Plutonom koji se kreću retrogradnim hodom kroz 12. kuću Vodoliju, kuću hroničnih bolesti, ali i izlečenja, čini se da niste baš primer vedrog i mirnog uma. Pomračenje Sunca 13. jula 2018. godine aktivira vašu kuću posla i zdravlja. Imate dobru priliku da promenite svakodnevnu rutinu i nađete vremena za svoje psihičko i fizičko zdravlje. Pokušajte da meditirate.

Savet: Nemojte se prepuštati ljutnji, ni kod kuće, ni na poslu! Koristite tehnike opuštanja kako ne biste napravili nepopravljivu štetu agresivnim ispadima!

RIBE

Kuća zdravlja Riba je zaista napeta i tu se događa pomračenje Meseca 27. jula 2018. godine. Razdražljivost, nemir i sukobi na poslu biće česti. Kritikovaćete druge i ukazivati na njihove mane samo kako bi dokazali da ste vi bolji. Pokušajte biti tolerantniji i koncentrirajte se na ono što možete kod sebe poboljšati. Osećaćete se bolje kada ostavite komplekse iza sebe i potrebu da dobijete priznanje od osoba iz okoline. Pazite na ishranu, vežbajte i nemojte uzimati tablete za smanjenje bolova ako ih nije pripisao lekar.

Savet: Razrešite sumnje i probleme koje možda još imate sa prethodnim saradnicima i poslovnim partnerima!

(Dnevne.rs /Izvor:  Tarot horoskop)