OVO ĆE VAM VAŠE DEVOJKE PREĆUTATI: 6 najvećih ženskih tajni! (INFO)

zena

Foro: Dnevne.rs /pixabay

Kada voli, žena će muškarcu da pokloni i dušu i telu. Ipak, postoje sitnice koje će dame zadržati samo za sebe. A možda je i dobro da neke tajne i ostanu tajne – nije sve za muške uši, zar ne?

Većina žena će se da drži jezik za zubima kada su u pitanju sledeće stavke:

1. Njena seksualna prošlost više nije važna: Sigurno ste se bar jednom dotakli te teme i upitali svoju partnerku “Sa koliko si ih spavala?”. Odgovor ste najverovatnije dobili, lakšim ili težim putem. Ali retko kada će taj odgovor biti zaista iskren – žene će ili preuveličati tu brojku ili je smanjiti, jer ne žele da ih neko osudi. A, prave kavaljere ni ne treba to da zanima, bitno je da ste vi sad u njenom u krevetu.

– Ako kaže da je imala “premalo ” partnera to će je prikazati neiskusnom, a ako kaže previše stvoriće o njoj sliku lake žene. Zato je najbolje da ova tema i ovaj podatak o broju bivših seksualnih partnera koje je ONA imala ostane tajna – kaže stručnjak za veze Rejčel DeAlto za “Men`s Health”.

2. Ima novčane dugove: U današnje veme retko ko nema novčane dugove, ali ako ona krije svoje to znači da joj je zbog toga neprijatno ili oseća krivicu. Finansijski problemi u vezi čest su uzrok razvoda pa je razgovor o novcu jako bitan, posebno ako ste u dugoj i ozbiljnoj vezi. Razgovarajte i pomozite joj, nemojte je kritikovati ili osuđivati – nekad su pozajmice jedino rešenje.

[adsenseyu1]

3. “Špijunira” svog bivšeg na Fejbuku: Ukoliko često prati što se događa s njenim bivšim partnerom putem društvenih mreža, to može biti pogubno za vašu vezu. To može da znači da nije načisto s svojim osećanjima prema njemu, ili u vezi s vama ne dobija sve ono što joj je potrebno da bi bila potpuno srećna, kaže DeAlto. Nemojte je napadati i optuživati da ga “špijunira”, već je zapitajte šta je to plaši u vezi s vama i kako prošle veze utiču na ovu, preporučuje stručnjak Pol Hokmejer.

Unknown, Identity, Undiscovered, Uncover, Know, Knowing

4. Koristi vibrator… često: Zašto žena ćuti o tome? Brine se da će spoznaja da ima “pomoćnika” povrediti muškarčeva osećanja. Takođe, starhuje da njen izabranik ne stekne utisak da joj ” on nije dovoljan” u krevetu i da ne ume da je zadovolji. Ali stvarnost je drugačija. Kada koristi vibrator sasvim sama, ona je uglavnom skoncentrisana samo na svoj vlastiti užitak, a ne zajednički. Ne treba da se trudite da znate šta se događa između nje i vibratora, ali možete da je zamolite da se zadovolji ispred vas, da biste videli zašto je za nju to vrhunsko uživanje.

[adsenseyu1]

5. Ne izgleda uvek “savršeno”: Ona želi da je vi vidite u najboljem izdanju. Dopustite joj da zadrži tu svoju tajnu za sebe i da za vas uvek želi da bude lepa i poželjna. Ako želite da se oseća prijatno i u što prirodnijem zdanju, kada legne u krevet bez trunke šminke recite joj da je lepa.

6. Uživala je i u boljem seksu: Parovi koji su zadovoljni seksualnim životom 65 odsto su srećniji zajedno u odnosu na parove nezadovoljne seksualnim životom, pokazalo je istraživanje iz 2011. godine objavljeno u časopisu “Journal of Sex & Marital Therapyone”. Zato je veoma važno da budite sigurni da je vaša partnerka srećan u spavaćoj sobi. Nemojte je pitati da li je zadovoljna seksualnim životom – jer će, naravno, odgovoriti potvrdno. Bolje je upitajte da li želi da promeni ili poboljša nešto, isproba nešto novo….

(Dnevne.rs /Izvor: zenskikutak.rs)